WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Δύο υποτροφίες από την ΕΛΒΑΛ ΑΕ σε φοιτητές του ΠΜΣ "Ενεργειακές και Περιβαλλοντικές Επενδύσεις"

MscEnergy TEIPeiraiaΤέταρτος Κύκλος Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στις Ενεργειακές & Περιβαλλοντικές Επενδύσεις


Παράταση Προθεσμίας Υποβολής Αιτήσεων 18 Οκτωβρίου 2016


Στα πλαίσια της συνεχούς συνεργασίας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) ‘Ενεργειακές και Περιβαλλοντικές Επενδύσεις’ με βιομηχανικές μονάδες και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ενέργεια και το Περιβάλλον, η εταιρεία ΕΛΒΑΛ ΑΕ διαθέτει δύο υποτροφίες σε φοιτητές του Προγράμματος για να ενισχύσει την παρουσία της στο εν λόγω Μεταπτυχιακό και να στηρίξει τους ενδιαφερόμενους φοιτητές να προχωρήσουν και να ολοκληρώσουν την παρακολούθησή του, αποκτώντας υψηλού επιπέδου εξειδίκευση σε θέματα Ενεργειακών & Περιβαλλοντικών Επενδύσεων.


Ειδικότερα, δύο από τους φοιτητές του τέταρτου κύκλου του ΠΜΣ που θα αριστεύσουν στο πρώτο εξάμηνο σπουδών και έχουν οικονομική δυσκολία να ανταποκριθούν στα δίδακτρα του Προγράμματος θα ενισχυθούν οικονομικά και θα έχουν έκπτωση επί του συνολικού ποσού των διδάκτρων της τάξης του 50%.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών και τις υποτροφίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα: 210-5381020, 210-5381493, Fax: 210-5381467, 210-5381493 (Δευτέρα- Παρασκευή ώρες 09:00-16:00 και Σάββατο 09:00-14:00), e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.; Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και να συμπληρώσετε την Αίτηση Συμμετοχής σας στο ΠΜΣ.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.