WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Θέλετε να μιλήσουμε για μας και τα παιδιά μας;

Europaiko Protypo2016

Σε συνέχεια των δύο πρώτων συναντήσεων, οι οποίες  έγιναν με μεγάλη επιτυχία, σας προσκαλούμε στην τρίτη και τελευταία συνάντηση Τρίτη 15 Νοεμβρίου 18:00 - 18:30.

 

Η Διεύθυνση του Σχολείου και ο κ. Σπύρος Κασιμάτης, ΜΑ, PgDip, HAPCEA, που από τη φετινή σχολική χρονιά συνεργάζεται μαζί μας στην επεξεργασία και την εφαρμογή της παιδαγωγικής του Ευρωπαϊκού Προτύπου, σας προσκαλεί σε τρεις απογευματινές συναντήσεις καθεμία από τις οποίες θα ανοίξει συζήτηση για τα εξής θέματα: 

  • Εμείς ως γονείς
  • Εμείς και τα παιδιά μας στην ηλικία του Δημοτικού
  • Εμείς και τα παιδιά μας στην ηλικία της εφηβείας

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Τρίτη 4 Οκτωβρίου από τις 18:00 ως τις 20:30 στο Σχολείο.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Οι επόμενες δύο θα γίνουν την Τρίτη 1 Νοεμβρίου και την Τρίτη 15 Νοεμβρίου στον ίδιο χώρο και χρόνο.


Δεχόμαστε ότι τα παιδιά τα ανατρέφουμε Οικογένεια και Σχολείο μαζί. Με τις συναντήσεις αυτές θέλουμε να καλλιεργήσουμε το πνεύμα Κοινότητας που χρειαζόμαστε για τη δουλειά μας ως Γονείς και ως Εκπαιδευτικοί.

Σας περιμένουμε λοιπόν την ερχόμενη Τρίτημε χαρά και όρεξη για συζήτηση.

Για αιτήσεις συμμετοχής καλέστε στο
Ευρωπαϊκό ΠΡΟΤΥΠΟ
210 9618626 Κ. Καρύγιαννη


Για να έχετε μια μικρή "γευση" μπορειτε στον παρακάτω σύνδεσμο να ακούσετε την παρέμβαση του Σπύρου Κασιμάτη με θέμα: Το σχολείο, τα όνειρα και η ζωή μας | Σπύρος Κασιμάτης | TEDxYouth@Academy

https://m.youtube.com/watch?v=jih_Ga3r9gU


O Σπύρος Κασιμάτης εχει σπουδάσει Γλωσσολογία στη Θεσσαλονίκη και έχει ένα μεταπτυχιακό στην Ιστορία από το University College London (SSEES) και ένα μεταπτυχιακό στη Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας από το University of Strathclyde. Έχει επίσης μεταπτυχιακές εξειδικεύσεις στη συνοδία παιδιών που πενθούν, στην εκπαίδευση δεξιοτήτων επικοινωνίας για γονείς και εκπαιδευτικούς και στη θεραπεία ζεύγους.

Δουλεύει ως φιλόλογος στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση από το 1982, ως εκπαιδευτικός/σύμβουλος πένθους για παιδιά από το 1996 και ως σύμβουλος ψυχικής υγείας από το 2009.

Σήμερα εστιάζει στην επιμόρφωση γονέων και εκπαιδευτικών και στη συμβουλευτική για εφήβους.

Με τη δουλειά του επιδιώκει αλλαγές κοινωνικής και εκπαιδευτικής παιδαγωγικής, με στόχο τα σημερινά μικρά παιδιά να μπορέσουν να τα βγάλουν όσο το δυνατόν αβίαστα πέρα με τις αυξημένες απαιτήσεις ζωής που έχουν να αντιμετωπίσουν τόσο ως πολίτες της Ελλάδας όσο της Ευρώπης και της Υφηλίου.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.