WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Η Εύα Ψάλτη Global Director for Education Audience Microsoft στα Εκπαιδευτήρια ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ

AugLin2016Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου είχαν την τιμή και τη χαρά να υποδεχθούν την κα Εύα Ψάλτη, Διευθύντρια Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της Microsoft, υπεύθυνη για τη στρατηγική που ακολουθείται από την εταιρία για τα εκπαιδευτικά προγράμματα σε παγκόσμια κλίμακα. (Global Director for Education Audience).


Η κα Ψάλτη, που επισκέφθηκε το Σχολείο για δεύτερη φορά μετά τη Διημερίδα Τεχνολογιών που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2016, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει 7 εξαιρετικές διαδραστικές διδασκαλίες εκπαιδευτικών σε τάξεις του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Στη συνέχεια η κα Ψάλτη μίλησε στην αίθουσα εκδηλώσεων σε μαθητές της Α΄ Λυκείου και απάντησε σε ερωτήσεις τους ενώ η επίσκεψή της ολοκληρώθηκε με συνάντηση και συζήτηση που είχε με τους δέκα εκπαιδευτικούς του Σχολείου που έχουν διακριθεί από τη Microsoft με τον τίτλο «Expert Educator».


Η κα Ψάλτη, η οποία ταξιδεύει διαρκώς σε ολόκληρο τον κόσμο, επισκεπτόμενη καινοτόμα σχολεία, έμεινε ενθουσιασμένη από την ποιότητα, την κατάρτιση και τον επαγγελματισμό των εκπαιδευτικών αλλά και από το επίπεδο των μαθητών του Σχολείου. Απευθυνόμενη μάλιστα στους μαθητές της Α’ Λυκείου σημείωσε με έμφαση: «Μεγάλο μέρος της δουλειάς μου είναι να επισκέπτομαι σχολεία σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου και με βάση την εμπειρία που έχω αποκομίσει από τις επισκέψεις μου αυτές σας λέω πως βρίσκεστε σε ένα από τα καλύτερα σχολεία του κόσμου».

 

Psalti2  Psalti1

 

 

 

 

 

 

 

* Πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.