WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

100% Επιτυχία του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα στις Διεθνείς Πιστοποιήσεις AQA

Doukas2015Επειδή στα Εκπαιδευτήρια Δούκα, εκτός από τις γνώσεις, καλλιεργούνται οι δεξιότητες και οι αξίες ζωής, οι μαθητές του Γυμνασίου σημείωσαν επιτυχία 100% στις εξετάσεις πιστοποίησης του βρετανικού οργανισμού AQA, τον Ιούνιο 2016.


Ο έγκριτος βρετανικός οργανισμός AQA (Assessment and Qualifications Alliance) προσφέρει 2 επίπεδα πιστοποιήσεων σε ερευνητικές εργασίες Extended Project Qualification που υποβάλλουν οι μαθητές ακολουθώντας συγκεκριμένες προδιαγραφές και τεκμηριωμένη βιβλιογραφία.

Αναλυτικά, 45 μαθητές Γυμνασίου συμμετείχαν με εργασίες επιπέδου 1 (L1PJ) σημειώνοντας επιτυχία 100% όταν το παγκόσμιο ποσοστό ανέρχεται στο 96%, ενώ 24 μαθητές μας συμμετείχαν με εργασίες επιπέδου 2 (L2PJ) επίσης με 100% επιτυχία όταν το παγκόσμιο ποσοστό ανέρχεται στο 88%.


Για τη συνολική εικόνα των εργασιών, οι αξιολογητές ανέφεραν στην έκθεσή τους μεταξύ άλλων τα εξής:

«Είναι προφανές από το συνολικό αποτέλεσμα, ότι όλοι οι υποψήφιοι απόλαυσαν την διαδικασία και ότι είχαν εξαιρετική υποστήριξη από το σχολείο τους σε όλα τα στάδια. Όλες οι πτυχές των προδιαγραφών ικανοποιήθηκαν πλήρως. Όλοι οι μαθητές αναγνώρισαν το γεγονός πως συμμετέχοντας σε εργασίες (Projects), οι δεξιότητες μάθησής τους βελτιώθηκαν και είναι σαφές ότι θα είναι σε θέση να μεταφέρουν αυτές τις δεξιότητες στις μελλοντικές ανώτερες σπουδές τους.»

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.