WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Παράταση Προκήρυξης ΠΜΣ «Πληροφορική και Τηλεματική» 2016-2017

XarokopeioΕνημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους για την υποβολή αίτησης εισαγωγής στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών  (Π.Μ.Σ.) για την απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης με τίτλο «Πληροφορική και Τηλεματική» στις παρακάτω κατευθύνσεις:
 

i) Τεχνολογίες και Εφαρμογές Ιστού
ii) Τηλεπικοινωνιακά Δίκτυα και Υπηρεσίες Τηλεματικής
iii) Πληροφοριακά Συστήματα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

ότι η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ως 20/06/2016. 


Υπενθυμίζουμε  ότι  στο  πρόγραμμα  γίνονται  δεκτοί  πτυχιούχοι  Τμημάτων  Πανεπιστημίων  της ημεδαπής ή  αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής,  καθώς  και  πτυχιούχοι  Τμημάτων ΤΕΙ συναφούς γνωστικού αντικειμένου. 

Το πρόγραμμα παρέχει τη δυνατότητα για σπουδές πλήρους και μερικής φοίτησης. Ο συνολικός αριθμός θέσεων είναι εξήντα (60).

Για την παρακολούθηση του προγράμματος απαιτείται η καταβολή διδάκτρων. 

Το πρόγραμμα προσφέρει συνολικά εννέα (9) υποτροφίες στις καλύτερες επιδόσεις κάθε κατεύθυνσης σε κάθε εξάμηνο, οι οποίες καλύπτουν το σύνολο ή μέρος των διδάκτρων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και παραλαβή του έντυπου αίτησης στη Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Ομήρου 9, Τ.Κ. 17778, Ταύρος, τηλ. 210‐9549400/402, fax 210‐9549401) καθώς και στην ιστοσελίδα msc.dit.hua.gr.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.