WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Workshop με τίτλο: «Σκέψου διαφορετικά και βρες την Επαγγελματική σου Διέξοδο» Powered by ISON Psychometrica

MC newΗ σημασία των δεξιοτήτων στην αναζήτηση εργασίας και η αναγκαιότητα της κατάκτησης και ανάπτυξης μεταγνωστικών δεξιοτήτων- πέραν της απόκτησης τυπικών προσόντων- ήταν τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν, κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου (workshop) με τίτλο «Σκέψου διαφορετικά και βρες την Επαγγελματική σου Διέξοδο». Το εργαστήριο πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της ISON Psychometrica και των επτά Ακαδημαϊκών Σχολών του Κολλεγίου, στο πλαίσιο 8ου Employability week του Mediterranean College και με εισηγητές τους κ.κ. Ιουλία Δεσποινούδη, Project Manager & Communication Specialist, Γεωργία Οικονόμου, Psychologist & Career Consultant και Γιώργο Μπελεσιώτη, Career Consultant.


MC Worksgop skepsou1Οι φοιτητές που παρακολούθησαν το παραπάνω εργαστήριο, είχαν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με εργαλεία του ¨jobplus¨ και να αντιληφθούν τη σημασία των δεξιοτήτων στην αναζήτηση εργασίας. Επίσης, ασχολήθηκαν με ασκήσεις αυτοπροσδιορισμού και με ασκήσεις διαχείρισης δεξιοτήτων με σκοπό την εκπαίδευση τους στην αναγνώριση και ανάπτυξη δεξιοτήτων που προκύπτουν από την παρακολούθηση των προγραμμάτων σπουδών τους. Τέλος, έλαβαν χρήσιμες συμβουλές για τη σύνταξη του βιογραφικού τους σημειώματος, της συνοδευτικής επιστολής καθώς και για τη συνέντευξη εργασίας.

Οι εκδηλώσεις του Employability Week, που απευθύνονται σε όλους τους φοιτητές και αποφοίτους του Mediterranean College, έχουν ως στόχο την ενίσχυση της απασχολησιμότητάς τους.


Για μια ακόμη φορά, κορυφαίες εταιρίες και οργανισμοί όπως οι: Hotel Brain, Astir Palas, ISON Psychometrica, Excellentia, ΕΛΤΡΑΚ-CAT, Skywalker, Αιγινήτειο Νοσοκομείο κ.α., στηρίζουν την εβδομάδα Απασχολησιμότητας (Employability Week) του Mediterranean College.


MC Worksgop skepsou2Για περισσότερες πληροφορίες (ημέρες και ώρες) αναφορικά με τις εκδηλώσεις του 8ου Employability Week και για τις υπόλοιπες δράσεις απασχολησιμότητας του Mediterranean College, μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.mc-employability.gr


Η διοργάνωση εντάσσεται στο πρωτοποριακό και ολοκληρωμένο Σχέδιο Απασχολησιμότητας του Mediterranean College (MC-Employability Scheme).

Mediterranean College:

• Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600
• Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779
• Email : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
• Web: www.medcollege.edu.gr

 

* Πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.