WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

ACADEMIC HORIZONS

Doukas2015ΕΝΑ FORUM ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΔΟΥΚΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ
ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΚΕΥΝΟΤΕ SPEAKER O PETER ECONOMIDES!


Είναι γεγονός ότι σήμερα, οι μαθητές καλούνται να πάρουν σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον τους σε ένα γοργά μεταβαλλόμενο οικονομικό και επαγγελματικό περιβάλλον, που χαρακτηρίζεται από αβεβαιότητα και ανασφάλεια. Πράγματι, οι έφηβοι βρίσκονται αντιμέτωποι με κρίσιμα ερωτήματα για τις σπουδές και το επάγγελμά τους χωρίς να έχουν συχνά την κατάλληλη ενημέρωση.

 

Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει η Ημερίδα Academic Horizons που διοργανώνουν τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, το Σάββατο 19 Μαρτίου από τις 10:30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Δαΐς (οδός Μεσογείων 151, Μαρούσι).

Κεντρικός Ομιλητής της Ημερίδας θα είναι ο γνωστός Brand Strategist & Ιδρυτής της Felix BNI, Peter Economides, ενώ η Μαρία Κουτσαύτη, MSc in Educational Counselling Psychology και Σύμβουλος Διαχείρισης Σταδιοδρομίας, θα μιλήσει για το πώς μπορεί κανείς να επιλέξει καριέρα και όχι απλά, μια δουλειά.


Το τοπίο των μεταπτυχιακών σπουδών στην Ελλάδα θα αναλύσουν ο Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης - Κοσμήτορας Σχολής Διεθνών Σπουδών, Επικοινωνίας και Πολιτισμού Παντείου Πανεπιστημίου, ο Γεώργιος Ιωάννου - Καθηγητής, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών MBA International και Επικεφαλής του Κέντρου Επιχ. Διαδικασιών και Συστημάτων ERP στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Γεώργιος Μποχώρης - Καθηγητής, Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και ο Χρήστος Ταραντίλης - Καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης και Συστημάτων Λήψης Αποφάσεων στο Τμήμα ΔΕΤ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Καταξιωμένοι επαγγελματίες θα μιλήσουν για την επαγγελματική καινοτομία με βάση τις ανάγκες και τις συνθήκες που διαμορφώνονται σήμερα και στο μέλλον. Θα ακουστούν εμπειρίες και απόψεις από τον Κωνσταντίνο Μαυροσκότη - Ιδρυτή της Aroma Herbs, την Κωνσταντίνα Παναγιώτου - Αρχιτέκτονα, Συντηρήτρια Έργων Τέχνης, το Διονύση Πανταζή - Δικηγόρο, τη Βάλια Παπαδημητρίου - Social Entrepreneur, Co-Owner 7indigo NEW Media NEW Media & Marketing Strategist και συν-ιδρύτρια της ΜΚΟ Bring Them Back και τη Μυρτώ Παπαθάνου - Οικονομολόγο, συν-ιδρύτρια της ΜΚΟ Volunteer4Greece.


Το forum αυτό που απευθύνεται σε γονείς και μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου & Ι.Β., δίνει όλες τις απαντήσεις για την προετοιμασία τους προκειμένου να σπουδάσουν στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό αλλά και τους τρόπους με τους οποίους θα επιτύχουν τους στόχους τους χάρη σε ένα σημαντικό εύρος προσφερόμενων επιλογών δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Μέσα από εισηγήσεις, parallel sessions και workshops, ειδικοί σύμβουλοι παρέχουν τις απαραίτητες πληροφορίες για το πώς μπορούν να συνδυαστούν οι διάφορες επιλογές προετοιμασίας σπουδών ενώ παράλληλα, εκπρόσωποι Ινστιτούτων καθώς και Ελληνικών και Ξένων Πανεπιστημίων ενημερώνουν για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα.

 

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες για την Ημερίδα στο www.academichorizons.net και στο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων των Εκπαιδευτηρίων Δούκα (210 6186000, εσωτ. 0436)

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.