WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Υποτροφίες στο Ευρωπαϊκό Πρότυπο

Europaiko ProtypoΜε χαρά σας προσκαλούμε στο Σχολείο μας «Ευρωπαικό Πρότυπο» (Ροδοπόλεως 26, Ελληνικό) το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 και ώρα 9.00:00-11:00 στο Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό Kangaroo 2016 για μαθητές Β’-Στ’ Δημοτικού.


Όπως κάθε χρόνο, το Σχολείο μας προτίθεται να απονείμει υποτροφία διδάκτρων 50% για όλα τα χρόνια φοίτησης στο Δημοτικό Σχολείο, σε τρεις μαθητές ανεξαρτήτως τάξης, από όποιο άλλο δημοτικό σχολείο κι αν προέρχονται, που θα επιτύχουν τις τρεις καλύτερες επιδόσεις στο Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό Kangaroo στο δικό μας εξεταστικό κέντρο.


Μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων, το Σχολείο θα επικοινωνήσει με τους τρεις μαθητές που επιλέχθηκαν για τις υποτροφίες. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η απονομή των υποτροφιών θα γίνει με την παρουσία του Καθηγητή του Μαθηματικού τμήματος του Πανεπιστημίου Κρήτης κου Μ. Λάμπρου, Επιστημονικού Υπεύθυνου για τον διαγωνισμό στην Ελλάδα.


Αμέσως μετά τον μαθηματικό διαγωνισμό, στις 11:00πμ στο Ευρωπαικό Πρότυπο θα πραγματοποιηθεί η 1η Παρουσίαση για τον διαγωνισμό EPITRAPEZIO Kids 2016.

Ο διαγωνισμός EPITRAPEZIO διοργανώνεται για 7η χρονιά και σκοπός του είναι η εξέλιξη και η ανάδειξη των Ελλήνων σχεδιαστών επιτραπέζιων παιχνιδιών. Από τις συμμετοχές του διαγωνισμού έχουν εκδοθεί 17 επιτραπέζια παιχνίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό.


Φέτος για πρώτη φορά ο διαγωνισμός ανοίγει μία καινούργια κατηγορία το EPITRAPEZIO Kids. Σε αυτή μπορούν να λάβουν μέρος μαθητές 4ης – 6ης δημοτικού. Σκοπός του διαγωνισμού είναι να συστήσει εκ νέου το επιτραπέζιο παιχνίδι σε παιδιά και γονείς και να βοηθήσει τους διαγωνιζόμενους να εξελίξουν και να αξιοποιήσουν τις ικανότητες τους στη σύλληψη, σύνθεση και υλοποίηση πρωτότυπων και όμορφων επιτραπέζιων παιχνιδιών.


Ελάτε να διασκεδάσουμε και να ανακαλύψουμε μαζί το ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ, να γίνουμε «κριτικοί φίλοι» στην παρουσίαση των παιδιών, να παίξουμε μαζί τους και γνωρίσουμε νέα επιτραπέζια από τα παιδιά αλλά και τους χορηγούς της εκδήλωσης που θα είναι μαζί μας!

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.