WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

City Unity / Alpine Center

City Unity2016Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια ημέρα καριέρας του Alpine Center, του Τμήματος Ξενοδοχειακών και Τουριστικών σπουδών του City Unity στις πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της σχολής στη Γλυφάδα.

Στις 9:30 οι σπουδαστές, οι καθηγητές και όλο το διοικητικό προσωπικό της σχολής υποδέχθηκαν εκπροσώπους των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών μονάδων και ομίλων Ελλάδας και Κύπρου στις νέες αίθουσες διδασκαλίας, στο υπερσύγχρονο εργαστήριο ηλεκτρονικών υπολογιστών και στην ολοκαίνουρια βιβλιοθήκη.


CU Alpine1Οι HR Managers παρουσίασαν τα ξενοδοχεία τους, τις παροχές τους και τις απαιτήσεις τους, περνώντας αμέσως μετά σε προσωπικές συνεντεύξεις όλων των ενδιαφερόμενων σπουδαστών, ώστε να προσλάβουν τους κατάλληλους υποψηφίους για πρακτική εξάσκηση.

Στην ημέρα καριέρας συμμετείχαν σπουδαστές Ξενοδοχειακών, Τουριστικών και Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής του Alpine Center, του Τμήματος Ξενοδοχειακών και Τουριστικών σπουδών του City Unity, καθώς επίσης και σπουδαστές του ελληνόφωνου τμήματος Ξενοδοχειακών και Τουριστικών σπουδών του City Unity College.


CU Alpine2Οι εκπρόσωποι των ξενοδοχείων δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την ποιότητα όλων των σπουδαστών, την επαγγελματική τους εμφάνιση, την άρτια σύνταξη των βιογραφικών τους, τις γνώσεις τους και την ετοιμότητα στο να απαντούν με ωριμότητα και επαγγελματισμό σε τυχαίες ερωτήσεις κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων.

Στο εστιατόριο Belvoir της σχολής προσφέρθηκε μεσημεριανό γεύμα στους εκπροσώπους των ξενοδοχείων, προετοιμασμένο από σπουδαστές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής της σχολής υπό την επίβλεψη του καταξιωμένου Chef Πάνου Ιωαννίδη.

CU Alpine5Το σερβίρισμα έγινε από τους τριτοετείς σπουδαστές της σχολής υπό την επίβλεψη του καταξιωμένου F&B καθηγητή, κυρίου Αντώνη Παρούση.


Ευχαριστούμε θερμά τα ξενοδοχεία που μας τίμησαν με την παρουσία τους, αναγνωρίζοντας το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και τεχνικής κατάρτισης των σπουδαστών του εκπαιδευτικού ομίλου City Unity και του AlpineCenter, του Τμήματος Ξενοδοχειακών και Τουριστικών σπουδών του City Unity.

ASTIR PALACE  VOULIAGMENI
HILTON ATHENS -GLOBAL
CANAVES OIA  SANTORINI 
KANIKA CHAIN OF HOTELS AND RESORTS CYPRUS
SANI RESORT CHALKIDIKI
THE CALDERA COLLECTION  SANTORINI
ELOUNDA S.A. Hotels & Resorts  ELOUNDA -CRETE
PORTO CARRAS -SA  CHALKIDIKI
SAINT GEORGE LYCABETTUS  ATHENS -Greece 
ATLANTICA HOTELS AND RESORTS  RHODES -CRETE
NIKKI BEACH RESORT AND SPA Porto Heli 
CLUB MED  EVOIA island-Global
AMANZOE HOTELS AND RESORTS  Greece -Pelloponissos
ALDEMAR HOTELS & SPA  GREECE -GENERAL
SUNSHINE VACATIONS CLUB Greece-Rhodes-Crete-Corfu
DAIOS COVE LUXURY RESORT & VILLAS ELOUNDA -CRETE
DANAI RESORT AND SPA CHALKIDIKI
HOTEL GRANDE BRETAGNE  ATHENS
SHERATON RHODES  RHODES
KING GEORGE PALACE ATHENS
VEDEMA RESORT AND MYSTIQUE Myconos-Santorini
METROPOLITAN CHANDRIS HOTEL ATHENS
GRACE HOTELS Myconos-Santorini-Kea
KASTRI DOMOTEL HOTEL ATHENS-Kastri area

 

CU AlpineΕυχαριστούμε επίσης τους σπουδαστές, τους καθηγητές, τον Κοσμήτορα, Δρ. Ιωάννη Σουβατζή, τη συντονίστρια καθηγήτρια και Career Placement Manager κα Πηγή Μαντζουράτου, που μας έκαναν για ακόμα μια φορά υπερήφανους, καθώς και το διοικητικό προσωπικό που είναι πάντα έτοιμο να συμμετάσχει και να υποστηρίξει οποιαδήποτε δράση του εκπαιδευτικού ομίλου CityUnity, και συνεισφέρει στην προβολή του υψηλού επιπέδου των παρεχόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

 

* Πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.