WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Ημέρα Αριστείας στα Εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ

Doukas2015Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα υποστηρίζουν την Αριστεία με το πολυδιάστατο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εφαρμόζουν σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, με σκοπό να εφοδιάσουν τους μαθητές με γνώσεις, δεξιότητες και αξίες προκειμένου να αποκτήσουν συνείδηση Παγκόσμιου Πολίτη με Ελληνική Ταυτότητα.


Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Η Αριστεία ως Αξία στη Σύγχρονη Ελλάδα» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου και ώρα 7 μ.μ. στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Δαΐς (οδός Μεσογείων 151, Μαρούσι) με την υποστήριξη της ΕΕΔΕ.


Doukas AristeiaΗ εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευκαιρία της ετήσιας έκδοσης του σχολείου με τίτλο «Αριστεία: Λόγος και Αντίλογος». Θα μιλήσουν η Βουλευτής Επικρατείας κ. Νίκη Κεραμέως, ο Πρόεδρος της ΕΕΔΕ κ. Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος, ο Αρχιτέκτων-Μηχανικός και απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων Δούκα κ. Παύλος Νινιός και ο Βουλευτής Επικρατείας κ. Θεόδωρος Φορτσάκης. Το συντονισμό θα αναλάβει ο Δημοσιογράφος κ. Χρήστος Ζαμπούνης. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η Χορωδία του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

 

* Πατήστε στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.