WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Ecomobility 2015-16 – Βόλτα με ποδήλατα στο Μαρούσι διοργανώνει το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Δούκα και ο Δήμος Αμαρουσίου

Doukas2015Ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, στο πλαίσιο της Εκστρατείας ECOMOBILITY 2015-2016, καλούν μικρούς και μεγάλους, την Κυριακή, 7/2/2016, στις 11:00 π.μ. σε μια ποδηλατάδα στο Μαρούσι, με αφετηρία το Δημαρχείο Αμαρουσίου.


Η εκστρατεία ECOMOBILITY είναι μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των μαθητών απέναντι στην οικολογική μετακίνηση στις πόλεις. Το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Δούκα έχει διακριθεί τα τελευταία χρόνια στις δράσεις αυτές με πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις βελτίωσης της μετακίνησης πεζών και οχημάτων στο Δήμο Αμαρουσίου. Doukas ECO PodilatoΤα παιδιά ερευνούν τα προβλήματα που δημιουργούνται από τις συνθήκες μετακίνησης μετά από συναντήσεις με τις τοπικές αρχές και από στοιχεία που συγκεντρώνουν από τους πολίτες, προκειμένου να εξετάσουν τις επιπτώσεις της ατμοσφαιρικής ρύπανσης των πόλεων, της κατάληψης των πεζοδρομίων και της έλλειψης ποδηλατοδρόμων.


Πάρτε λοιπόν, όλοι το ποδήλατό σας για μια όμορφη κυριακάτικη βόλτα στο Μαρούσι!

Δηλώστε συμμετοχή στο https://bit.ly/1PlFTa2.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.