WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Διεθνής Αναγνώριση του Ενδοεταιρικού Εκπαιδευτικού Προγράμματος του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece για την Φαρμακευτική εταιρία Novo Nordisk BAAGI στο HR Summit and Expo 2015 στο Ντουμπάι

ALBAΕίμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece δέχθηκε για ακόμη μια φορά διεθνή αναγνώριση για τις εξαιρετικές υπηρεσίες και γνώσεις που προσφέρει στην επιχειρηματική κοινότητα. Συγκεκριμένα, στις 17 Νοεμβρίου 2015, κατά τη διάρκεια του HR Summit and Expo 2015, του ετήσιου συνεδρίου εξαιρετικού κύρους στο χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού στην Μέση Ανατολή που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι, το ALBA έλαβε το δεύτερο βραβείο αριστείας, HR Excellence Award. Το βραβείο απονεμήθηκε στο τμήμα Executive Development του ALBA για το ενδοεπιχειρησιακό πρόγραμμα που προσφέρει σε ομάδα στελεχών της Novo Nordisk από την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Ινδία και πραγματοποιείται στο Ντουμπάι.


Aνώτερο στέλεχος του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού της Novo Nordisk είπε:

«Είναι εξαιρετικά νέα, ένα γεγονός για το οποίο θα πρέπει να είναι υπερήφανη όλη η ομάδα της Novo Nordisk»

ενώ ο Πρύτανης του ALBA, Καθ. Νικόλαος Τραυλός δήλωσε:

«Είναι μία ξεχωριστή ημέρα, αυτή που το ALBA αναγνωρίζεται για την αριστεία και τις υπηρεσίες του από την διεθνή επιχειρηματική κοινότητα».

 

Το πρόγραμμα διακρίθηκε για τον σχεδιασμό του, ο οποίος αναπτύχθηκε με άξονα τις στρατηγικές ανάγκες του Οργανισμού, την εφαρμογή καινοτόμων προσεγγίσεων μάθησης, τη διάχυση και την εφαρμογή της γνώσης σε ολόκληρο τον Οργανισμό, το υψηλό επίπεδο διδασκαλίας που χαρακτηρίζει τους καθηγητές του ALBA, και τη σχέση εμπιστοσύνης που δημιουργήθηκε και διατηρήθηκε ανάμεσα στο τμήμα Executive Development του ALBA και την εταιρία Novo Nordisk.

 

Απευθυνόμενο σε στελέχη από την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Ασία, το τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων της Novo Nordisk στο Ντουμπάι, κλήθηκε στρατηγικά να βοηθήσει τα στελέχη του να αναπτύξουν κοινές ικανότητες στο Μάνατζμεντ και στην Ηγεσία. Η συνεργασία με το ALBA ξεκίνησε το 2004, με τον σχεδιασμό του πρώτου ενδοεταιρικού προγράμματος για την πρώτη ομάδα των στελεχών του Πολυεθνικού Οργανισμού. Έκτοτε, έχουν πραγματοποιηθεί 5 κύκλοι με σύνολο 110 αποφοίτους, αρκετοί από τους οποίους μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ανελίχθηκαν σε ακόμα υψηλότερες θέσεις μέσα τον Οργανισμό.

«Έχω δει ουσιαστική αλλαγή στους απόφοιτους του Προγράμματος οι οποίοι εφάρμοσαν την γνώση που έλαβαν στο πρόγραμμα με πολλούς τρόπους. Περισσότεροι από το 90% των αποφοίτων είναι πολύτιμα στελέχη για την εταιρία μας και η εξέλιξη τους μέσα στον Οργανισμό έχει ενισχύσει τόσο την εμπιστοσύνη του οργανισμού όσο και τα αποτελέσματά του»
δηλώνει Country General Manager της Novo Nordisk.

ALBA Dubai

 

Υψηλό στέλεχος της Novo Nordisk περιγράφει την εμπειρία μάθησης:

«Οι απόφοιτοι του προγράμματος ανανεώνονται μέσα από τη μαθησιακή εμπειρία και η απόδοσή τους αυξάνεται σημαντικά, τόσο σε σχέση με το εύρος όσο και σε σχέση με το βάθος και την εφαρμογή της γνώσης. Τα στελέχη δείχνουν αυθεντικό ενδιαφέρον για τη δουλειά τους και τη συμβολή τους στον Οργανισμό και μοιράζονται μεταξύ τους μία συνολική αντίληψη του ρόλου που έχουν στον Οργανισμό και πως αυτός σχετίζεται και συμβάλλει στη στρατηγική και την κουλτούρα της Novo Nordisk σε παγκόσμιο επίπεδο.

Άλλωστε, η δύναμη αυτού του Προγράμματος έγκειται στο ότι δεν προσφέρει μόνο τη γνώση αλλά και τα εργαλεία και τα μέσα ουσιαστικής κατανόησης κι εφαρμογής της γνώσης!»

 

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του Προγράμματος που προσθέτει συνολικά αξία στη Novo Nordisk, όπως αυτό περιγράφεται από Country Manager χώρας που συμμετέχει σε αυτό:

«Η ικανότητα του Προγράμματος να αναπτύσσει, να διαμορφώνει και να μεταμορφώνει στελέχη διαφορετικών ειδικοτήτων, διαφορετικής εθνικότητας και διαφορετικής κουλτούρας σε όλο το εύρος του Οργανισμού χτίζει εξαιρετική φήμη για την εταιρία ως εργοδότη που επενδύει στην εξέλιξη και την ενδυνάμωση των ανθρώπων της. Εδώ, η ανάπτυξη είναι μία σοβαρή υπόθεση!»


Το σύνολο των προγραμμάτων που σχεδιάζει, αναπτύσσει και προσφέρει το τμήμα Executive Development του ALBA, εστιάζει στη στενή συνεργασία με τις εταιρίες-πελάτες και στη συν-δημιουργία προσεγγίσεων εκπαίδευσης που στοχεύουν στην παροχή ενός μωσαϊκού γνώσης, στη διάχυση κοινών ικανοτήτων, δεξιοτήτων και αξιών. Άλλωστε, πέρα από το να προσφέρεται μονοσήμαντη γνώση σε θέματα μανατζμεντ, στόχος είναι να προστεθεί αξία στα στελέχη και τους Οργανισμούς τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο.

Η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει το Executive Development του ALBA, απεικονίζει ένα σχολείο το οποίο αναγνωρίζεται διεθνώς για την καινοτομία του και την ακαδημαϊκή του αριστεία, για την επιστημονική και εφαρμοσμένη έρευνά του, την αξιοκρατία και την επιχειρηματικότητα και την αποστολή που έχει να προσφέρει ουσιαστική γνώση και εξαίρετες υπηρεσίες εκπαίδευσης σε στελέχη της τοπικής αλλά και διεθνούς επιχειρηματικής κοινότητας.

 

Η διεθνής αναγνώριση και βράβευση του προγράμματος προς τη Novo Nordisk στο Ντουμπάι αναδεικνύει επίσης τη δυνατότητα που έχουν οι Ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί στην Ελλάδα να δημιουργήσουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που μπορούν να προσφερθούν και να ακμάσουν και στις αγορές του εξωτερικού.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.