WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Παγκόσμια Διάκριση για τα εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου

Augouleas Linardatos newΤα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου ανήκουν πλέον επίσημα στη διεθνή κοινότητα των Microsoft Showcase Schools, γεγονός που αποτελεί μια εξαιρετική τιμή και διάκριση καθώς συγκαταλέγει το Σχολείο ανάμεσα στα 3 τεχνολογικά προηγμένα σχολεία στην Ελλάδα αλλά και στα 400 στον κόσμο. Τα Σχολεία που συμμετέχουν στην κοινότητα αυτή είναι διακεκριμένα Σχολεία με ηγετικό όραμα για αλλαγή και με καινοτόμο περιβάλλον μάθησης στο οποίο οι μαθητές προωθούν πρωτοποριακές δράσεις και οικοδομούν νέες δυνατότητες και δεξιότητες.

 

AugLin MicrosoftΤο Σχολείο κατέκτησε αυτή την πολύ σημαντική αναγνώριση επενδύοντας εδώ και 15 χρόνια τόσο σε αυτό που ονομάζεται ψηφιακή τάξη, όσο και στη δημιουργία και παραγωγή ψηφιακού υλικού μάθησης, υιοθετώντας παράλληλα καινοτόμες διδακτικές προσεγγίσεις. Η ορθολογική χρήση και αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών συνέβαλε καθοριστικά στην αξιοποίηση ευκαιριών και στην επαρκή πρόσβαση και ενθάρρυνση στη γνώση.

 

«Τα Microsoft Showcase Schools αποτελούν ελπιδοφόρα παραδείγματα των σχολείων που αξιοποιούν με πολλούς τρόπους την καινοτομία ως κινητήριο δύναμη για να συνδεθούν να εμπνεύσουν τους μαθητές και να δημιουργήσουν μια κοινότητα εντός και εκτός της σχολικής αίθουσας. Αυτά τα σχολεία στην πραγματικότητα μεταμορφώνουν την εκπαιδευτική διαδικασία και προσφέρουν μια πιο προσωποποιημένη εκπαίδευση στους μαθητές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να καταφέρουν περισσότερα».

Άντονι Σλατσίτο, Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Εκπαίδευσης της Microsoft

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.