WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

“Family Business Tradition & Innovation: The Wine Industry” - Εκδήλωση με θέμα την παράδοση και την καινοτομία στις Οικογενειακές Επιχειρήσεις με έμφαση στον κλάδο της Οινοποιίας

ALBATo κέντρο επιχειρηματικότητας AHEAD του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece σε συνεργασία με τον Θόδωρο Λέλεκα, δημοσιογράφο και blogger οίνου, αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων Οίνου & Αποσταγμάτων (FIJEV), διοργανώνουν στις 16/12/2015 στις 18:30 την εκδήλωση «Family Business Tradition & Innovation: The Wine Industry».


Η εκδήλωση αυτή είναι η πρώτη μιας σειράς εκδηλώσεων που αναζητά τον τρόπο με τον οποίο η καινοτομία συνδυάζεται με την παράδοση μιας οικογενειακής επιχείρησης. Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, αναδεικνύει πως η καινοτομία χτίζει πάνω στην μακρόχρονη παράδοση και εμπλουτίζει την δραστηριότητα της επιχείρησης. Οι οικογενειακές επιχειρήσεις αποτελούν την ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο η έρευνα καταδεικνύει ότι υπολείπονται σε θέματα καινοτομίας σε σύγκριση με άλλες επιχειρήσεις. Παράλληλα όμως, η έρευνα δείχνει ότι οι οικογενειακές επιχειρήσεις που ενθαρρύνουν την καινοτομία έχουν περισσότερες πιθανότητες να διατηρηθούν σε βάθος γενεών.


ALBA InnovationWine

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι εκδηλώσεις της σειράς αυτής θα εστιάζουν κάθε φορά σε έναν συγκεκριμένο κλάδο με σημαντική παράδοση για την ελληνική οικονομία. Προσκεκλημένοι ομιλητές στην πρώτη εκδήλωση με θέμα την Οινοποιία είναι οι εκπρόσωποι τριών σημαντικών ελληνικών οινοπαραγωγικών οικογενειών. Ο Στέλλιος Μπουτάρης από το Κτήμα κυρ-Γιάννη, η Ντίνα Σπυροπούλου από το Κτήμα Σπυρόπουλου και ο Αντώνης Ντουράκης από το Οινοποιείο Ντουράκη θα συζητήσουν με τον Θόδωρο Λέλεκα για τον τρόπο με τον οποίο καινοτόμησαν σε αυτόν τον τόσο παραδοσιακό τομέα.


Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στα Ελληνικά και θα είναι ανοικτή στο κοινό που θα έχει την ευκαιρία να απευθύνει σχετικές ερωτήσεις στους προσκεκλημένους ομιλητές. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, Ξενίας 6-8 στην Αθήνα (Πλ. Μαβίλη), με ώρα προσέλευσης 18:30.


Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κυρία Μαριέλμα Πατέλη στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο 2108964531 (εσωτ. 2288).

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.