WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Το Ευρωπαϊκό Πρότυπο διοργανώνει: Ανοικτό Τουρνουά Παιδαγωγικών Παιχνιδιών

Europaiko ProtypoΖωντανή αναμετάδοση του 1ου TEDxKids που θα παρουσιαστεί στην Ελλάδα!


Το Ευρωπαϊκό Πρότυπο με μεγάλη χαρά διοργανώνει το «Ανοικτό Τουρνουά Παιδαγωγικών Παιχνιδιών», το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015. Το πρωί του Σαββάτου θα έχουμε τη χαρά να σας υποδεχτούμε στον χώρο μας μαζί με τα παιδιά σας από τις 11.00. μέχρι τις 17.00 για να περάσουμε μια μέρα δημιουργίας και ψυχαγωγίας.


Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Ανοικτό Τουρνουά, να παίξουν παιδαγωγικά παιχνίδια και να διασκεδάσουν σε ένα όμορφο κλίμα. Οι νικητές απ'όλα τα παιχνίδια που θα διαγωνιστούν μεταξύ τους, με στόχο την ανάδειξη του πρώτου νικητή όλου του τουρνουά, θα έχει τη δυνατότητα να φοιτήσει δωρεάν στο σχολείο μας με 100% υποτροφία, ενώ σε καθένα από τους νικητές θα δοθεί η δυνατότητα φοίτησης με υποτροφία 50%. Οι υποτροφίες αφορούν μαθητές από άλλα σχολεία.


Ταυτόχρονα, στα πλαίσια στήριξης του θεσμού TEDxKids και της ενεργής συμβολής του σχολείου μας στη δημιουργία της πρώτης TEDxKids κοινότητας θα γίνεται ζωντανή αναμετάδοση της εκδήλωσης TEDxKids@ilissos όπου το σχολείο μας θα πραγματοποιήσει αποκλειστική παρέμβαση.


Το TEDxKids@Ilissos είναι αφιερωμένο στις ιδέες που αξίζει να διαδοθούν για παιδιά και θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το Σάββατο στις 12 Δεκεμβρίου. Με θέμα «Μια φορά και έναν καιρό...» μικροί και μεγάλοι θα ταξιδέψουν στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών. Στην εκδήλωση παιδιά και ενήλικες αναλαμβάνουν ρόλο ομιλητή με κοινό σημείο αναφοράς την ανταλλαγή ιδεών που αξίζει να διαδοθούν (Ideas Worth Spreading for Kids).


Το Ευρωπαϊκό Πρότυπο στηρίζει ενεργά τον θεσμό του TEDxKids, συγκαταλέγεται στους υποστηρικτές της εκδήλωσης και πιστεύει πως οι καινοτόμες ιδέες μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο!


Σας προσκαλούμε όλους να παίξετε παιδαγωγικά παιχνίδια και να παρακολουθήσετε μαζί μας τις ενδιαφέρουσες ομιλίες!


Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, με τη συμπλήρωση της αίτησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.eps.edu.gr. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα γίνει επιλογή και θα τεθεί υπόψιν η σειρά προτεραιότητας.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.