WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

«Μαθαίνοντας τις Φυσικές Επιστήμες μέσα από το πείραμα, τη διερεύνηση και την τεχνολογία», 28 & 29 Νοεμβρίου 2015, Ίδρυμα Ευγενίδου

SailsΕκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σύμβουλοι εκπαίδευσης, φοιτητές που έχουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις νέες τάσεις στη διδασκαλία των Φυσικών Επιστημών αλλά και την αξιοποίηση του πειράματος, της διερεύνησης, της τεχνολογίας και των μοντέρνων μεθόδων αξιολόγησης μπορούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο «Μαθαίνοντας τις Φυσικές Επιστήμες μέσα από το πείραμα, τη διερεύνηση και την τεχνολογία», το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο & Κυριακή, 28 & 29 Νοεμβρίου, στο Ίδρυμα Ευγενίδου.


Σκοπός του συνεδρίου είναι η ενημέρωση και ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ εκπαιδευτικών, εκπαιδευτικών συμβούλων και ερευνητών που δραστηριοποιούνται στο πεδίο της Τεχνολογικά Υποστηριζόμενη Διδακτικής των Φυσικών Επιστημών με έμφαση στις τεχνικές Διερευνητικής Μάθησης και τις Μοντέρνες Μεθόδους Αξιολόγησης. Παράλληλα, θα γίνουν παρουσιάσεις καλών πρακτικών καθώς και αποτελεσμάτων ερευνητικών και αναπτυξιακών έργων όπως του διακρατικού Ευρωπαϊκού έργου «SAILS: ASPIRE in Inquiry Based Science Education», στο οποίο συμμετέχει το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.


Στο συνέδριο θα γίνουν αφενός, παρουσιάσεις-συνεδρίες από έμπειρους εκπαιδευτικούς, ερευνητές και καθηγητές ΑΕΙ, αφετέρου, θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια σχετικά με τρόπους αξιοποίησης τεχνικών διερευνητικής μάθησης στη διδακτική των φυσικών επιστημών με την αξιοποίηση της τεχνολογίας δίνοντας έμφαση στις νέες τεχνικές αξιολόγησης της αποτελεσματικότητας των εκπαιδευτικών παρεμβάσεων. Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τα σημαντικότερα θέματα και τις νέες τάσεις της χρήσης των τεχνολογιών, του πειράματος, της διερεύνησης και των μοντέρνων μεθόδων αξιολόγησης στη διδασκαλία των Φυσικών Επιστημών.


Η διοργάνωση του συνεδρίου «Μαθαίνοντας τις Φυσικές Επιστήμες μέσα από το πείραμα, τη διερεύνηση και την τεχνολογία» (https://www.elearningexpo.gr/sails/) γίνεται από το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ευγενίδου, με την υποστήριξη και χορηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του διακρατικού Ευρωπαϊκού έργου «SAILS: ASPIRE in Inquiry Based Science Education», στο οποίο συμμετέχει το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site https://www.elearningexpo.gr/sails/ ή δηλώστε συμμετοχή στη φόρμα εγγραφής. Η είσοδος είναι δωρεάν.


Σας περιμένουμε στο συνέδριο «Μαθαίνοντας τις Φυσικές Επιστήμες μέσα από το πείραμα, τη διερεύνηση και την τεχνολογία» για μία νέα μαθησιακή εμπειρία στην προσέγγιση της διδασκαλίας των Φυσικών Επιστημών.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.