WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Το Τμήμα Διαιτολογίας στο 9ο ετήσιο συνέδριο Σκελετικής Υγείας

AMC 2015Το Τμήμα Διαιτολογίας της Σχολής Υγείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, σε συνεργασία με το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «ΜΚΟ Πεταλούδα», συμμετείχε στο 9ο ετήσιο συνέδριο Σκελετικής Υγείας το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17/10/15 στο Divani Caravel, στο πλαίσιο δράσης με τίτλο

«Αξιολόγηση ημερήσιας πρόσληψης ασβεστίου».


AMC Diaitologias1Οι φοιτητές του Τμήματος είχαν την ευθύνη συμπλήρωσης ερωτηματολογίων «αξιολόγησης ημερήσιας πρόσληψης ασβεστίου» και ενημέρωσης του κοινού γραπτά και προφορικά, καθ` όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου. Η ενημέρωση του κοινού περιελάμβανε αναλυτικά και εξατομικευμένα αποτελέσματα της διαιτητικής πρόσληψης ασβεστίου. Το κοινό λάμβανε, με τη μορφή καταλόγου, ενημέρωση για τις τροφές πλούσιες σε ασβέστιο, στις απαραίτητες ποσότητες, όπως πρέπει να καταναλώνονται για να καλύψουν τις ημερήσιες ανάγκες σύμφωνα με τις συστάσεις. Άτομα τα οποία ήταν χορτοφάγοι, είχαν ευαισθησία στο γάλα ή είχαν προβλήματα χοληστερίνης λάμβαναν σχετική εξειδικευμένη ενημέρωση για τα τρόφιμα τα οποία μπορούσαν να αντικαταστήσουν. Η ενημέρωση του κοινού από τους φοιτητές του Τμήματος περιελάμβανε επίσης πληροφορίες σχετικά με τη λήψη συμπληρωμάτων και τροφίμων εμπλουτισμένων με ασβέστιο.


AMC Diaitologias2Η όλη ενέργεια αποτέλεσε μέρος της ευρύτερης επιτυχημένης συνεργασίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «ΜΚΟ Πεταλούδα» στο πλαίσιο του προγράμματος των σπουδών τους. Η ενημέρωση του κοινού ήταν δωρεάν και το Τμήμα της Διαιτολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου πλαισίωσε τη διαδραστική πρωτοβουλία του Συλλόγου συμμετέχοντας ενεργά στην ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις βασικές αρχές πρόληψης της οστεοπόρωσης.


Μάθετε περισσότερα για το Τμήμα Διαιτολογίας στο www.mitropolitiko.edu.gr

AMC Diaitologias3 AMC Diaitologias4

 

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.