WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Το BCA απαντά στις προκλήσεις της Ψηφιακής Εποχής με το Diploma in Digital Marketing

BCAΤο BCA, ο εκπαιδευτικός οργανισμός που συμπληρώνει 45 χρόνια πρωτοποριακής παρουσίας στην ιδιωτική εκπαίδευση, παρέχει σήμερα ένα εξειδικευμένο Δίπλωμα στο πλέον σύγχρονο πεδίο του Μάρκετινγκ, το Ψηφιακό Μάρκετινγκ.


Το Diploma in Digital Marketing (DDM) έχει διάρκεια 76 ωρών και είναι σχεδιασμένο ώστε ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς εργασίας. Γι’ αυτόν τον λόγο το DDM υλοποιείται σε συνεργασία με δύο κορυφαίες εταιρίες από τον χώρο της ψηφιακής επικοινωνίας και του online marketing, την 24MEDIA και την Reprise Media, καθώς και με το Athens Tech, το πρώτο εκπαιδευτικό ίδρυμα που συνδέει άμεσα την τεχνολογία, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.


BCA Digital MarketingΤο Δίπλωμα απευθύνεται σε επαγγελματίες και στελέχη που δραστηριοποιούνται στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία, αλλά και σε φοιτητές ή αποφοίτους άλλων γνωστικών αντικειμένων που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε ένα πεδίο που κερδίζει διαρκώς έδαφος, τόσο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς.


Το Ψηφιακό Μάρκετινγκ αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και συνιστά σήμερα ένα απαραίτητο «εργαλείο» για τη στρατηγική Μάρκετινγκ, αλλά και την ευρύτερη επικοινωνιακή στρατηγική κάθε επιχείρησης. Η γνώση του Ψηφιακού Μάρκετινγκ και των τεχνικών του αποτελεί αναμφίβολα το «κλειδί» για την είσοδο των επιχειρήσεων σε μια παγκόσμια αγορά που αριθμεί περισσότερους από 2,9 δισεκατομμύρια χρήστες.


Η δομή του Διπλώματος, είναι σχεδιασμένη με γνώμονα να παράσχει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να αναπτύξουν την καριέρα τους και να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια στην σύγχρονη κοινωνία της πληροφορίας. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων που εκτείνεται από το Digital Branding,το SEO, το Digital Display Advertising, έως το Social Media Marketing – Management και το Mobile Marketing, το Diploma in Digital Marketing του BCA έρχεται ως απάντηση στις προκλήσεις της νέας Ψηφιακής Εποχής.


* Το BCA είναι το πιο αξιόπιστο και ιστορικό ιδιωτικό Κολλέγιο business στην Ελλάδα. Με 45 χρόνια σταθερής παρουσίας το όνομά του BCA αποτελεί εγγύηση για υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο, επαγγελματική κατάρτιση και την πιο high-end κοινότητα αποφοίτων και καθηγητών σε σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ναυτιλίας και Μεταφορών, Διοίκησης Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Επιχειρήσεων. Σήμερα το BCA έχει 3 campuses στην Αθήνα, πάνω από 1.000 φοιτητές, 7.500 απόφοιτους, 95 καθηγητές καθώς και 2 Ακαδημαϊκά Συμβούλια (Τομέας Ναυτιλίας και Τομέας Διοίκησης Επιχειρήσεων) που αποτελούνται από κορυφαία στελέχη των κλάδων και προσωπικότητες διεθνούς κύρους. Παράλληλα, το BCA έχει δημιουργήσει, σε συνεργασία με την Intracom και το Πανεπιστήμιο του Sheffield, το athens tech college (ATH/TECH) για την παροχή κορυφαίων σπουδών με προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στην Επιστήμη Υπολογιστών.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.