WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης «Πρότυπα 2-4»

Protypa VrefonipiakosΜε γνώμονα την 45ετή εμπειρία μας, την εξειδίκευσή μας στην Προσχολική και Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και την προσπάθειά μας να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό στα παιδιά μας δημιουργήσαμε έναν νέο εξειδικευμένο χώρο με κατάλληλες προδιαγραφές για παιδιά από 2-4 ετών, τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης «Πρότυπα 2-4», https://goo.gl/WuWS6a που βρίσκεται στον αριθμό 27 της οδού Ελαιώνων στην Πυλαία, ακριβώς απέναντι από τις κεντρικές εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων μας.


Protypa Vrefonipiakos7Με οδηγό την ανάγκη των μικρών μας μαθητών για ασφάλεια, παιχνίδι, χαρά, δημιουργικότητα, επαφή με τις αισθήσεις και τη φύση, σχεδιάσαμε με πολλή αγάπη και με τη συνεργασία ειδικών τον νέο μας Βρεφονηπιακό Σταθμό.


Έναν σύγχρονο, οικογενειακό χώρο, μέσα στη φύση, σε μια έκταση 3 στρεμμάτων, ένα πλούσιο σε ερεθίσματα περιβάλλον όπου η αειφορία, η οικολογία, η ασφάλεια και η άνεση των μικρών παιδιών έχουν τον πρώτο λόγο, μέσα στο οποίο οι μικροί μας μαθητές μπορούν να παίζουν, να δημιουργούν, να εξερευνούν και να δομούν τη γνώση.


Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε τις βάσεις πάνω στις οποίες θα χτίσουν τα παιδιά μας τη μελλοντική τους μάθηση.


Protypa Vrefonipiakos1Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην ομαλή προσαρμογή των παιδιών και στοχεύουμε στα γνωστικά και αναπτυξιακά χαρακτηριστικά της ηλικίας: εγωκεντρισμός, ανάγκη εξερεύνησης, έκρηξη κινητικότητας, οικοδόμηση γνώσης μέσα από τις αισθήσεις και το παιχνίδι, ανάγκη επικοινωνίας με άλλα παιδιά.


Protypa Vrefonipiakos2Με μέσα το έμπειρο και μόνιμο προσωπικό, τα κατάλληλα για τις ηλικίες μαθησιακά προγράμματα, τις ποικίλες σύγχρονες παιδαγωγικές πρακτικές, το εξελιγμένο παιδαγωγικό υλικό, τις εκπαιδευτικές επισκέψεις, χτίζουμε με βιωματικό τρόπο την πνευματική συγκρότηση, τη συναισθηματική σταθερότητα και την ομαλή κοινωνικοποίηση των μικρών μας μαθητών, συμβάλλοντας στην πολύπλευρη ανάπτυξή τους.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης www.protypa.gr ή επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Σχολείου, στο τηλεφωνικό κέντρο 2310 300002.

 

Protypa Vrefonipiakos3 Protypa Vrefonipiakos4

Protypa Vrefonipiakos5 Protypa Vrefonipiakos6

 

 

* Πατήστε τις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.