WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Ο Peter Cappelli έρχεται στο ALBA Graduate Business School at The American College of Greece για να διδάξει στο Εxecutive MBA

ALBATo διάστημα 30 Οκτωβρίου-1η Νοεμβρίου ο Dr. Peter Cappelli θα διδάξει στο ALBA Executive MBA Program το μάθημα ‘Talent Management’. O Dr. Cappelli ο οποίος διαθέτει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό, αποτελεί έναν από τους 5 σημαντικότερους σύγχρονους επιστήμονες όσον αφορά το management, σύμφωνα με την Εθνική Ακαδημία του Ανθρώπινου Δυναμικού.


Ο Dr. Cappelli είναι Καθηγητής Management και Διευθυντής του Κέντρου για το Ανθρώπινο Δυναμικό στο Wharton School. Επίσης, είναι Ερευνητής στο Εθνικό Γραφείο Οικονομικής Έρευνας του Cambridge, έχει διατελέσει Ανώτερος Σύμβουλος στο Βασίλειο του Μπαχρέιν σε ζητήματα απασχολησιμότητας από το 2003-2005 και από το 2007 αποτελεί Διακεκριμένο Εταίρο του Υπουργείου Απασχόλησης της Σιγκαπούρης.


Αποτελεί, επίσης, μέλος πολλών διοικητικών συμβουλίων, ενώ η πρόσφατη έρευνα του εξετάζει αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις στις Η.Π.Α. και τον τρόπο εφαρμογής τους.


Το μάθημα που θα διδάξει ο Dr. Cappelli αναλύει το πώς διαμορφώνεται η σωστή διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού και πως εφαρμόζεται το σωστό management. Η θεματολογία του κινείται γύρω από την στατηγική παροχής κινήτρου και επιβράβευσης, την επίτευξη απόδοσης σε συνδυασμό με το talent management, τις εφαρμογές και τις προκλήσεις που αυτό έχει και πως εφαρμόζουμε αποτελεσματικά στο ανθρώπινο δυναμικό την στρατηγική σκέψη και το όραμα της εταιρίας μας.


Η πρώτη σειρά του Executive MBA έχει 15 υψηλόβαθμα στελέχη από όλους τους τομείς της αγοράς: τον τραπεζικό, τον φαρμακευτικό, τη ναυτιλία, τον χημικό, τον ασφαλιστικό κ.ο.κ. Το στοιχείο που κάνει το πρόγραμμα ξεχωριστό είναι πως περιλαμβάνει έναν συνδυασμό τόσο προσωπικών όσο και ομαδικών δραστηριοτήτων, που στόχο έχουν να προκαλέσουν τον κάθε φοιτητή να διαμορφώσει την δική του προσέγγιση ως προς το θέμα της ηγεσίας.


Το πρόγραμμα είναι αποτέλεσμα σχεδιασμού τριών χρόνων, και είναι ιδιαίτερη η χαρά του ALBA που ξεκίνησε. Απευθύνεται σε υψηλόβαθμα στελέχη με έφεση στην καινοτομία και την ηγεσία. Η δομή του κινείται γύρω από τέσσερις θεματικούς πυλώνες Στρατηγικής: Προκλήσεις του Διεθνούς Περιβάλλοντος, Θεμελιώδεις Αρχές της Επιχείρησης, Ανάπτυξη προσωπικών και Οργανωσιακών ικανοτήτων και τέλος, Ανανέωση της Επιχείρησης.


Το σώμα των Καθηγητών που στελεχώνουν το πρόγραμμα αποτελείται από το senior faculty του ALBA με αποδεδειγμένη εμπειρία στην εκπαίδευση στελεχών καθώς και από κορυφαίους Καθηγητές από Business Schools όπως το Harvard, το Darden, το LBS, το INSEAD, το IMD, το Duke κ.α..

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.