WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Στα Εκπαιδευτήρια Δούκα η προετοιμασία για σπουδές ART & DESIGN στο εξωτερικό

Doukas finalΤα Εκπαιδευτήρια Δούκα προσφέρουν, από το 2008, το πρώτο και μοναδικό ολοκληρωμένο Πρόγραμμα BTEC Foundation in Art & Design στην Ελλάδα για την προετοιμασία και εισαγωγή σπουδαστών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, κυρίως της Μεγάλης Βρετανίας, σε οποιονδήποτε τομέα του Art & Design (Architecture, Fashion/Textiles, Graphics, Animation, Film, Fine Art, 3D Design, Photography, Product Design κ.ά.).


Doukas BTEC1Το πρόγραμμα παρέχει δύο επιλογές παρακολούθησης: Full-Time, για σπουδαστές που έχουν αποφοιτήσει από το Λύκειο ή το ΙΒ με καθημερινή παρακολούθηση και διάρκεια ενός χρόνου και Part-Time, για μαθητές που φοιτούν παράλληλα στο Γενικό Λύκειο, το ΙΒ ή/και το GCE, με διάρκεια έως και τρία χρόνια.


Για την επιτυχημένη εισαγωγή του κάθε σπουδαστή στο Πανεπιστήμιο της προτίμησής του, δημιουργείται εξατομικευμένο πρόγραμμα σε συνεργασία με τον Σύμβουλο Ανώτατης Εκπαίδευσης και με εξειδικευμένη ομάδα καθηγητών.


Doukas BTEC2Αξίζει να σημειωθεί ότι το φετινό ποσοστό επιτυχίας του Τμήματος BTEC των Εκπαιδευτηρίων Δούκα άγγιξε και πάλι το 100%, με το 97% των σπουδαστών του να εισάγονται στα Πανεπιστήμια της πρώτης επιλογής τους.


Το Πρόγραμμα, που παρέχει πιστοποίηση από τον διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα Pearson/EDEXCEL, προσφέρει μαθήματα όπως 3D Design, Architecture, Animation, Ceramics, Creative Computing, Creative Writing, Fashion & Textiles, Film, Fine Art, Graphic Design/Illustration, Glass, Metal, Photography, History of Art κ.ά.


Doukas BTEC3Ένα από τα βασικά βήματα για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια του εξωτερικού είναι η δημιουργία του Portfolio. Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα προετοιμάζουν εντατικά το Portfolio του κάθε σπουδαστή, εμπλουτίζοντάς το με 2D & 3D έργα, επαγγελματικές φωτογραφίες και ενδιαφέρουσες τεχνικές. Επίσης, γίνεται και προετοιμασία digital portfolios ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε Πανεπιστημίου.


Εκτός από τον κύκλο μαθημάτων του BTEC, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα προσφέρουν και μεμονωμένα την προετοιμασία ολοκληρωμένου Portfolio, σε όσους σπουδαστές το επιθυμούν, έστω και εάν δεν παρακολουθούν τα μαθήματα BTEC του σχολείου.


Τα μαθήματα ξεκινούν στις 23 Σεπτεμβρίου και το Portfolio Preparation Intensive course στις 3 Οκτωβρίου.

 

* Πατήστε τις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.