WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Εκπαιδευτήρια Δούκα: Υψηλά Ποσοστά Επιτυχίας στις Πανελλαδικές και στα Πανεπιστήμια του Εξωτερικού σε σχολές 1ης επιλογής

Doukas finalΟι απόφοιτοι των Εκπαιδευτηρίων Δούκα σημείωσαν και φέτος πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας τόσο στις Πανελλαδικές Εξετάσεις όσο και στα Πανεπιστήμια του Εξωτερικού αλλά και μία σημαντική πρωτιά στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.


Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα καταγράφουν, για ακόμη μία φορά, σημαντικές επιτυχίες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Σε μια χρονιά που σηματοδοτήθηκε από την ιδιαίτερη δυσκολία και ασάφεια των θεμάτων, στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι απόφοιτοι του σχολείου κατάφεραν να εισαχθούν σε υψηλόβαθμα τμήματα των ΑΕΙ της πρώτης τους επιλογής, και μάλιστα στην Αθήνα και τον Πειραιά.


Doukas Panellinies2015Στην κορυφή των φετινών επιτυχιών του σχολείου βρίσκεται η Ευγενία Ελευθερίου, η οποία εισήχθη πρώτη στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Η Ευγενία, μετά την πρωτιά της, δήλωσε: «Για μένα, σημασία έχει να έχεις περάσεις στη σχολή που πραγματικά επιθυμείς. Από τη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων κατάλαβα ότι για να πετύχεις τους στόχους σου, εκτός από το διάβασμα, απαιτείται μεθοδικότητα, πειθαρχία, ψυχραιμία και επιμονή. Χρειάζεται να μην ανακόπτεσαι από τα ενδιαφέροντά σου και τους αγαπημένους σου ανθρώπους και να βασίζεσαι στη στήριξη του περιβάλλοντός σου (οικογένεια, φίλοι, σχολείο). Το σημαντικότερο όμως για μένα είναι να μην επαναπαυτείς στην επιτυχία αυτή αλλά να προσπαθείς συνεχώς, γιατί η ζωή είναι ένας αδιάκοπος αγώνας».


Με το συντριπτικό ποσοστό 100% και στη σχολή της πρώτης τους επιλογής εισήχθησαν οι σπουδαστές του International Baccalaureate, του BTEC και του GCE των Εκπαιδευτηρίων Δούκα σε σημαντικές σχολές μεγάλων Πανεπιστημίων του Εξωτερικού όπως Imperial College, Central Saint Martins, University of Bristol, Queen Mary, UCL, UAL, London College of Fashion κλπ. Επιτυχία που επισφραγίζει την πολύ σημαντική δουλειά που γίνεται και στα τρία τμήματα διεθνούς προσανατολισμού του σχολείου.


Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, παρέχοντας στους μαθητές τους πολλαπλές επιλογές, αποδεικνύουν για άλλη μία φορά, ότι οι σπουδές δεν είναι μονόδρομος. Μονόδρομος είναι η αριστεία μια που η σχολική πορεία επισφραγίζεται και επιβεβαιώνεται με υψηλά ποσοστά επιτυχίας είτε σε ελληνικά είτε σε ξένα πανεπιστήμια.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.