WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Εκπαιδευτήρια Δούκα: Ημερίδα Ενημέρωσης για τα Τμήματα GCE και BTEC

Doukas finalΤα Εκπαιδευτήρια Δούκα διοργανώνουν Ημερίδα Ενημέρωσης (Open Day) για τα πρωτοποριακά Τμήματα GCE & ΒΤΕC του Σχολείου, τη Δευτέρα, 22 Ιουνίου, 2015, στις 18.30, στον Εκθεσιακό Χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Δαΐς.


Η εκδήλωση έχει στόχο τη γνωριμία υποψηφίων σπουδαστών και γονέων με τα επιμέρους Προγράμματα Σπουδών GCE, IAL, IGCSE, BTEC, BTEC Foundation in Art & Design και BTEC Portfolio Preparation.


Doukas GCE2015Πρόκειται για εξειδικευμένα προγράμματα, τα οποία αποτελούν την πιο έγκυρη και συστηματική προετοιμασία, ελάχιστης διάρκειας ενός έτους, για την επιτυχημένη εισαγωγή στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Μεγάλης Βρετανίας και της Σκωτίας και μπορούν να συνδυαστούν με την φοίτηση είτε στο Γενικό Λύκειο ή/και στο Τμήμα International Baccalaureate.


Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα είναι αναγνωρισμένο κέντρο από τον διεθνή φορέα Edexcel-Pearson και αποτελούν τον μοναδικό οργανισμό στην ελληνική εκπαιδευτική πραγματικότητα που προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης των προαναφερθέντων κύκλων μαθημάτων.


To Τμήμα GCE έχει συγκροτηθεί και λειτουργεί στα Εκπαιδευτήρια Δούκα από το 1985, προσφέροντας στους μαθητές τη δυνατότητα πρόσβασης στις πιο αξιόλογες σχολές του εξωτερικού. Αντίστοιχα, το Τμήμα BTEC, λειτουργεί από το 2007, κατ’ αποκλειστικότητα στα Εκπαιδευτήρια Δούκα, και κατέχει και τη σημαντική διάκριση της 100% εισαγωγής των σπουδαστών του στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

 

Το Open Day for GCE & BTEC περιλαμβάνει:
• Αναλυτική πληροφόρηση και πολύτιμες συμβουλές που αφορούν στη διαδικασία εισαγωγής, αλλά και γενικές οδηγίες για το περιεχόμενο σπουδών στη Μ. Βρετανία και Σκωτία
• Σφαιρική ενημέρωση για το φθινοπωρινό τετράμηνο που ξεκινά το Σεπτέμβριο του 2015.
• Ενημέρωση για τις προοπτικές που ανοίγονται στους φοιτητές για υψηλού επιπέδου σπουδές στο εξωτερικό και επαγγελματική αποκατάσταση.
• Συναντήσεις με καθηγητές και συμβούλους που θα εξηγήσουν τους υποψήφιους φοιτητές λεπτομερώς τα συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, θα ανταποκριθούν σε τυχόν ερωτήματα και θα συζητήσουν τα θέματα που τους απασχολούν σχετικά με τη σωστή επιλογή τους στο συγκεκριμένο τομέα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε το

https://www.doukas.gr/Articles/open-day-gce-btec
Π.Α. μέχρι την Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2015.
email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλ.: 210 6186025

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.