WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Θεατρικοί Μαθητικοί Αγώνες «ακτίς ονείρου 2015»

Protypa AktiOneirou2015Για να αφήσουμε μια ακτίδα ονείρου να φωτίσει τις καρδιές μας …


Τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης και οι 25 Παιδικές Θεατρικές Ομάδες που συμμετέχουν στους 15ους Θεατρικούς Μαθητικούς Αγώνες «ακτίς ονείρου» σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε τις παραστάσεις στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης (Αγ. Δημητρίου & 3ης Σεπτεμβρίου) και στο Κινηματοθέατρο Ολύμπιον (πλατεία Αριστοτέλους10) από 19 έως 24 Μαΐου 2015 και να παραστείτε στην τελετή λήξης και στην απονομή των βραβείων την Κυριακή 25 Μαΐου στις 19:30 στο Κινηματοθέατρο Ολύμπιον.

 

(Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα στο https://goo.gl/vpT4mz)


Για 15η συνεχόμενη χρονιά τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης διοργανώνουν τους Θεατρικούς Μαθητικούς Αγώνες «ακτίς ονείρου 2015».


Η «ακτίς ονείρου» είναι η μοναδική θεατρική συνάντηση που πραγματοποιείται με συμμετοχή δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και παιδικών θεατρικών ομάδων από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, με την άδεια και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.


Μια γιορτή για το Θέατρο, την ελπίδα, το όραμα, το όνειρο, τη χαρά. Μια γιορτή θεσμός που φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης και στο κινηματοθέατρο ΟΛΥΜΠΙΟΝ από την Τρίτη 19 ως και την Κυριακή 24 Μαΐου 2015.


Ένας πολύ σημαντικός στόχος αυτής της συνάντησης είναι και η ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων καθώς και η αφύπνιση των φιλανθρωπικών αισθημάτων όλων μας, αφού το χρηματικό ποσό, που προκύπτει από την προαιρετική εισφορά των θεατών, δίδεται κάθε χρόνο σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που μεριμνούν για παιδιά.( Το Χαμόγελο του παιδιού, Παιδικό χωριό S.O.S, ΕΛ.Ε.Π.Α.Π., Σύλλογος Συνδρόμου DOWN Ελλάδος, ΟΔΗΠΑ, Πνοή Ζωής για τα παιδιά κ.ά.). Τα χρήματα της συνάντησης του 2015 θα δοθούν στο Σύλλογο «Οι Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης».


Στην τελετή λήξης η κριτική επιτροπή βραβεύει συντελεστές και θεατρικά σχήματα δίδοντας επαίνους και βραβεία σε όλα τα παιδιά.


Φέτος συμμετέχουν 25 παιδικές θεατρικές ομάδες, 627 μικροί ηθοποιοί με 31 διαφορετικές παραστάσεις.


Τους Θεατρικούς Μαθητικούς Αγώνες «ακτίς ονείρου» παρακολουθούν κάθε χρονιά, στις έξι ημέρες που διαρκεί, περίπου 3.500 μαθητές με γονείς, συγγενείς και φίλους.


Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Τα χρήματα που προέρχονται από την προαιρετική εισφορά των θεατών μπαίνουν στον κουμπαρά του συλλόγου «Οι Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης», εκπρόσωπος του οποίου θα τα παραλάβει στην τελετή λήξης.


Θερμές ευχαριστίες στο Συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα και στους χορηγούς επικοινωνίας: Kοσμοράδιο 95,1, Plus Radio 102,6 και MORE 97,1.

 

Για το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.