WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

ΠΜΣ Εφαρμοσμένη Οικονομική και Χρηματοοικονομική

EKPAΤο Tμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Εφαρμοσμένη Οικονομική και Χρηματοοικονομική» και κατευθύνσεις «Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική» και «Δημόσια Ελεγκτική».


Το ΠΜΣ παρέχει εκπαιδευτική προετοιμασία στους σπουδαστές της κατεύθυνσης «Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική» για να διαγωνισθούν στις εξετάσεις των γνωστικών αντικειμένων που καλύπτουν την προϋπόθεση των επαγγελματικών εξετάσεων για την εξέλιξή τους σε Ορκωτούς Ελεγκτές Λογιστές. Η ύλη των γνωστικών αντικειμένων που θα εξετασθούν περιλαμβάνεται στη διδακτέα ύλη του ΜΠΣ. Το πρόγραμμα είναι διετούς φοίτησης και τα μαθήματα αρχίζουν τον Σεπτέμβριο του 2015. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 20 Μαΐου 2015.


Η κατεύθυνση «Δημόσια Ελεγκτική» απευθύνεται σε πτυχιούχους κυρίως οικονομικών, πολιτικών ή νομικών επιστημών που επιθυμούν να εξειδικευτούν στον οικονομικό και λογιστικό έλεγχο οργανισμών και άλλων φορέων του στενού ή του ευρύτερου δημόσιου τομέα, όπως υπουργεία, νοσοκομεία, τοπική αυτοδιοίκηση. Το περιεχόμενο των σπουδών είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους ήδη απασχολούνται ή σκοπεύουν να απασχοληθούν στον δημόσιο τομέα. Η φοίτηση διαρκεί 3 εξάμηνα ενώ παρέχεται η δυνατότητα μερικής φοίτησης και ολοκλήρωσης του προγράμματος σε 6 εξάμηνα. Τα μαθήματα αρχίζουν τον Οκτώβριο του 2015. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 12 Ιουνίου 2015.


Πληροφορίες:

Γραμματεία ΠΜΣ: Τηλ. 210-3689821, Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα: https://metaptyxiakes-spoydes.econ.uoa.dclick.gr/

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.