WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Η Άνοιξη και οι μανούλες όλου του κόσμου, γιορτάζουν!

Protypa giortimamas2015Τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν όλους την Κυριακή 10-05-2015 από τις 10:00 ως τις 16:00 στον καταπράσινο κήπο του Σχολείου για μια μέρα γεμάτη με παιχνίδια, αγώνες, εκπαιδευτικές παρουσιάσεις, μουσική, χορό, θέατρο, εικαστικές δημιουργίες, barbecue και πολλές εκπλήξεις για τις μαμάδες, που γιορτάζουν.


Συμμετέχουν όλοι οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού με διαθεματικές εργασίες που εκπόνησαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς καθώς και τα τριάντα διαφορετικά τμήματα δημιουργικής απασχόλησης (clubs) των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων.

 

• Για τους πιο … survival τύπους θα λειτουργεί στίβος περιπέτειας με Θιβετιανή γέφυρα, οριζόντια σκαλοπάτια, αιωρούμενο κορμό, οριζόντια διαπέραση και πίστα αναρρίχησης, για να πάρουν μια γεύση από όσα θα ζήσουν στο Survival Kids English Summer Camp και από τις 12:00 έως τις 14:30 στο γήπεδο μπάσκετ του Σχολείου οι γυμναστές του S.K.ESC - πρωταθλητές στο Roller hockey Ελλάδος 2013, θα δείξουν στα παιδιά τεχνικές του rollerblading και roller hockey (μπορείτε να φέρετε τον δικό σας εξοπλισμό ή να χρησιμοποιήσετε αυτόν του Σχολείου μας).

• Για τους λάτρεις των σπορ υπάρχουν αγώνες ποδοσφαίρου, επιδείξεις Tae Kwon Do και τένις.

• Για τους εραστές των καλών τεχνών έχουμε παραστάσεις με τον «Ο γάιδαρος ο Μένιος, ο παραχαϊδεμένος», θεατρικό αυτοσχεδιασμό με «Τα βοτσαλάκια», έκθεση ζωγραφικής με έργα των παιδιών εμπνευσμένοι από σπουδαία κινήματα και μεγάλους ζωγράφους: Ιμπρεσιονισμός (Claude Monet-Σπουδή στα νούφαρα), Φωβισμός (Henri Matisse και Maurice Vlaminck και άλλοι εκπρόσωποί του), έκθεση αφίσας, έκθεση έργων με μικτή τεχνική πλαστελίνη-ακουαρέλα-λαδοπαστέλ με τίτλο «Της δικαιοσύνης ΗΛΙΕ νοητέ», έκθεση έργων με τίτλο «Είμαι παιδί και ονειρεύομαι» στην οποία τα παιδιά απεικόνισαν τη χαρά της ζωής….

Μουσική πανδαισία.

«Canzone arrabbiata»Τραγουδάω για όποιον δεν έχει τύχη, τραγουδάω για μένα. Οργισμένο τραγούδι λέω για τούτο το φεγγάρι ενάντια σε σένα, Ενάντια σε όποιον είναι πλούσιος και δεν το ξέρει, σ’ όποιον λερώνει την αλήθεια… από το Τμήμα Χορωδίας και Ορχήστρας!

Οι μαθητές και οι δάσκαλοι του Εργαστηρίου Ωδείου Δημοτικού, του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Παιδικού Σταθμού και της Μουσικής Προπαιδείας Νηπιαγωγείου καλωσορίζουν την πιο ωραία εποχή του χρόνου μουσικά με τα μικρά μουσικά σύνολα που αποτελούνται από κιθάρα, πιάνο, βιολί, βιολοντσέλο θα ερμηνεύσουν τραγούδια ελληνικά και ξένα καθώς και κομμάτια από την κλασσική μουσική φιλολογία.

• Για τους λάτρεις της ιστορικής μνήμης, Ποντίους και μη θα λειτουργεί έκθεση με θέμα: «Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων» με ιστορικά ντοκουμέντα αλλά και ποντιακά εδέσματα (πιροσκί, πισία, ωτία κ.ά.)

Zumba και flamenco για τους γυμνασμένους και σκάκι για τους οργανωτικούς…. παρουσιάσεις στο τμήμα Πληροφορικής και Πολυμέσων, πολύγλωσσες παρουσιάσεις από τα τμήματα του bilingual προγράμματος του Σχολείου : Little Kiddies English Club, Bilingual Kindergarten και European Languages Programme, αλλά και των τμημάτων αγγλικής, γαλλικής και γερμανικής γλώσσας.

Projects και Διαθεματικές εργασίες Νηπιαγωγείου – Παιδικού Σταθμού

Projects και Διαθεματικές εργασίες Δημοτικού

Και για όλους έχουμε πολύ μουσική, καλή παρέα και barbecue


Σας περιμένουμε όλους!!

Πληροφορίες: www.protypa.gr

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.