WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Μεγάλη επιτυχία των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χημείας

Augouleas Linardatos newΗ μεγάλη επιτυχία για τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου συνεχίζεται στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Χημείας!


Ο μαθητής της Γ΄ Λυκείου Θετικής Κατεύθυνσης του Σχολείου, Παπάζογλου Ανδρέας, κατέλαβε την 5η θέση στην Ελλάδα στον 29ο Μαθητικό Διαγωνισμό Χημείας. Με αυτή του την επίδοση, πέτυχε τη μεγαλύτερη βαθμολογία από όλα τα σχολεία της Α΄, Γ΄ και Δ΄ Διεύθυνσης Αθήνας, Δυτικής Αττικής και Πειραιά και απέκτησε το δικαίωμα να προετοιμαστεί μαζί με τους καλύτερους μαθητές από όλη την Ελλάδα στο Χημικό Τμήμα. Εκεί θα διεκδικήσει τη συμμετοχή του στην 47η Διεθνή Ολυμπιάδα Χημείας, που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο 2015 στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.


AugLin XimeiaΜεγάλη επίσης επιτυχία σημείωσαν και οι μαθητές της Β’ Λυκείου Θετικής Κατεύθυνσης, Σουλελές Σπύρος, Τσαγκλή Διόνη, Σκουμπούρης Δημήτρης, Βαφειάδης Βασίλης, Πράνταλου Λυδία, Κακαβογιάνης Σταύρος και Μεϊμέτη Εύη που κατέλαβαν σημαντικές θέσεις πανελλαδικά, με υψηλές βαθμολογίες άνω του 80/100.


Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, καθώς και στους εκπαιδευτικούς Κουκούτση Φωτεινή και Παχή Κώστα για το συντονισμό της προετοιμασίας τους.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.