WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Προκήρυξη Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων 2015-2016 - Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

TexnPanKyprouΔΙΕΘΝΕΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΕ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ
(TEXNOΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ)

 

MSc στην Επιδημιολογία και Βιοστατιστική
MSc στην Περιβαλλοντική Υγεία


Τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Ινστιτούτου απευθύνονται σε αποφοίτους διαφόρων ειδικοτήτων (βιολογία, ιατρική, χημεία, περιβαλλοντικές επιστήμες, μηχανική, νοσηλευτική, και κοινωνικές επιστήμες) που επιδιώκουν να εξειδικευτούν στους τομείς της Περιβαλλοντικής και Δημόσιας Υγείας, στην Επιδημιολογία και τη Βιοστατιστική. Τα προγράμματα σπουδών έχουν καταρτιστεί υπό την εποπτεία του Πανεπιστημίου Harvard του οποίου καθηγητές διδάσκουν στα μαθήματα και των δύο προγραμμάτων σε συνεργασία με το ακαδημαϊκό προσωπικό του CII.

Η διάρκεια των προγραμμάτων είναι τρία εξάμηνα (100 ECTS) ενώ δίνεται η δυνατότητα για την ερευνητική διατριβή που είναι υποχρεωτική στο τρίτο εξάμηνο να πραγματοποιηθεί σε οργανισμούς εκτός του Ινστιτούτου. Η διδασκαλία γίνεται αποκλειστικά στα αγγλικά.

Κόστος διδάκτρων:1600 ευρώ ανά εξάμηνο (πολίτες ΕΕ) και 2666 ευρώ ανά εξάμηνο (πολίτες εκτός ΕΕ). Υπάρχει η δυνατότητα χορηγίας περιορισμένου αριθμού φοιτητικών υποτροφιών.


Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 30 Μαρτίου 2015

Για ερωτήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε και στον Ακαδημαϊκό Διευθυντή του CII, Καθ. Δρ. Κώστα Χριστοφή (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

LINK: https://www.cut.ac.cy/cii

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.