WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: UNIVERSITA CATTOLICA DEL SACRO CUORE, ΜΙΛΑΝΟ

Skylines CatolicaΓνωρίστε ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια της Ιταλίας


ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ
18:00 – 20:00
HOTEL TITANIA
Πανεπιστημίου 52, Αθήνα
(Δωρεάν Συμμετοχή)

Αγγλόφωνα & Ιταλόφωνα προγράμματα
Bachelors & Masters


Τομείς Σπουδών: Economics, Business, Management, Finance, Banking, Sustainability, Communication, Legislation & Society, Luxury Goods Management, Marketing, Middle Eastern Studies, Agricultural and Food Economics, Medicine & Surgery κ.ά.

Η εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου, κυρία Aishah Pathak, θα σας ενημερώσει για τα αγγλόφωνα και ιταλόφωνα προγράμματα σπουδών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, τις προϋποθέσεις εισαγωγής, τη διαδικασία των αιτήσεων, το ιταλικό εκπαιδευτικό σύστημα, την σχέση του Πανεπιστημίου με την παγκόσμια ακαδημαϊκή κοινότητα και την αγορά εργασίας, τα δίδακτρα, το κόστος ζωής των φοιτητών και τις δυνατότητες εύρεσης εργασίας στην Ιταλία.

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει coffee break, γενικές ερωτήσεις του κοινού, καθώς και ατομικές συναντήσεις με την εκπρόσωπο του Πανεπιστημίου.

Δηλώστε Συμμετοχή: Skylines Study Abroad, τηλ. 2106855555 (εσωτ. 4), Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.study-abroad.gr

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.