WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

ΜΒΑ International: Ημέρα Καριέρας 2015

MBA International2015Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αποφοίτων του Προγράμματος, διοργανώνουν για 12η συνεχή χρονιά την ετήσια Ημέρα Καριέρας (Career Fair) του ΜΒΑ International στις 28 Απριλίου 2015.


Κατά τη διάρκεια της Ημέρας Καριέρας του MBA International εκπρόσωποι πολυεθνικών και ελληνικών εταιρειών οι οποίες δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύτατο φάσμα κλάδων της οικονομίας (Λιανικό Εμπόριο, Υπηρεσίες, Υψηλή Τεχνολογία, Καταναλωτικά προϊόντα, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, Τράπεζες κ.ά.) συναντούν στο πλαίσιο προγραμματισμένων συνεντεύξεων φοιτητές και απόφοιτους του ΜΒΑ International.


MBAInter CareerFair2015Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει καταστεί θεσμός και συγκεντρώνει περισσότερες από 35 επιχειρήσεις ετησίως. Αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία επαγγελματικής δικτύωσης των φοιτητών και αποφοίτων του ΜΒΑ International, ενώ ταυτόχρονα παρέχει στις συμμετέχουσες εταιρείες τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά και να αντλήσουν στελέχη από τους φοιτητές και απόφοιτους του βραβευμένου μεταπτυχιακού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.


Για περισσότερες πληροφορίες, εταιρείες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Διασύνδεσης του International MBA (τηλ. 210-8203669, e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).



Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες kariera.gr και skywalker.gr.


Το MBA International Program είναι ένα καινοτόμο μεταπτυχιακό πρόγραμμα που λειτουργεί τα τελευταία 15 χρόνια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι πλήρως αναγνωρισμένο από τον διεθνή οργανισμό πιστοποίησης ΑΜΒΑ (Association of MBAs), από τον οποίο έλαβε πρόσφατα τη παγκόσμια διάκριση καινοτομίας “MBA Innovation Award 2013”. Το ΜΒΑ International διδάσκεται εξολοκλήρου στην Αγγλική και διαθέτει ένα πλούσιο πρόγραμμα σπουδών που συνδυάζει άριστα τη θεωρητική κατάρτιση με την πρακτική εφαρμογή. Το Career Office του MBA International, το οποίο διατηρεί συνεργασίες με περισσότερες από 150 ελληνικές, πολυεθνικές και αμιγώς διεθνείς εταιρείες και οργανισμούς, και ο σύλλογος αποφοίτων του προγράμματος, με δραστηριότητες που ενισχύουν την κοινωνική και επαγγελματική δικτύωση των μελών του, υποστηρίζουν δυναμικά την επαγγελματική επιτυχία των φοιτητών και αποφοίτων του Προγράμματος. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Προγράμματος στο www.imba.aueb.gr.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.