WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΛΛΑΝΔΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

Skylines OllandikaPanFONTYS UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES,
NHTV BREDA UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES,
SAXION UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES


Αγγλόφωνα Προγράμματα
Κρατικά Πανεπιστήμια
Πολύ Χαμηλά Δίδακτρα


Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου στις 17:00 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ
Δωρεάν Συμμετοχή


Οι κυρίες Milena Gencheva και Albena Vasileva εκπρόσωποι των κρατικών πανεπιστημίων FONTYS UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES & NHTV BREDA UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES και ο κύριος Hans van der Velden, εκπρόσωπος του κρατικού πανεπιστημίου SAXION UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES, θα παρουσιάσουν τα Πανεπιστήμια και τα αγγλόφωνα προπτυχιακά & μεταπτυχιακά προγράμματα τους και θα σας ενημερώσουν για τις προϋποθέσεις εισαγωγής σε αυτά.


Θα ενημερωθείτε για τα ποικίλα αντικείμενα σπουδών όπως διοίκηση επιχειρήσεων, χρηματοοικονομικά, πληροφορική, πολυτεχνικές σχολές, τουριστικά, media, φυσιοθεραπεία κ.ά., τη διαδικασία των αιτήσεων, την σημασία της πρακτικής άσκησης σε προπτυχιακό επίπεδο, την άρρηκτη σχέση των Πανεπιστημίων με την ολλανδική και ευρωπαϊκή αγορά εργασίας, τα χαμηλά δίδακτρα, το κόστος ζωής των φοιτητών και τις δυνατότητες εύρεσης μερικής εργασίας κατά τη διάρκεια των σπουδών.

 

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει coffee break, γενικές ερωτήσεις του κοινού, καθώς και ατομικές συναντήσεις με τους εκπροσώπους των Πανεπιστημίων.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: SKYLINES STUDY ABROAD
ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ-ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 60, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, 15125 – ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ. 210 67 77 779, E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,
WWW.STUDY-ABROAD.GR

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.