WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Πρόγραμμα Υποτροφιών Σχολικού Έτους 2015-2016 για νέους μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου – I.B.

Doukas finalΤα Εκπαιδευτήρια Δούκα, και τη φετινή χρονιά, δίνουν σε μαθητές και μαθήτριες που επιθυμούν να ενταχθούν στη μεγάλη οικογένεια του Σχολείου μας, τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις εξετάσεις Υποτροφιών.


Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις (3) κατηγορίες Υποτροφιών :

Υποτροφίες Υψηλής Ακαδημαϊκής Επίδοσης
Υποτροφίες Αθλητικής, Πολιτιστικής & Μαθητικής Διάκρισης
Υποτροφίες σε παιδιά αποφοίτων των Εκπαιδευτηρίων Δούκα

Οι μαθητές θα εξεταστούν α) σε ερωτήσεις κλειστού τύπου (πολλαπλής επιλογής), οι οποίες θα αναφέρονται στην ύλη της τρέχουσας σχολικής χρονιάς που φοιτούν οι υποψήφιοι και β) σε σύντομο κείμενο με θέμα της διδαχθείσας ύλης της τάξης τους.


Οι υποψήφιοι που θα πετύχουν την υψηλότερη βαθμολογία στις γραπτές εξετάσεις (κάθε κατηγορίας υποτροφιών), θα κληθούν σε προσωπική συνέντευξη.


Τα οικονομικά και λοιπά στοιχεία τα οποία κατατίθενται για την προώθηση της αίτησης, εξετάζονται αποκλειστικά και μόνο από την Επιτροπή Υποτροφιών Εκπαιδευτηρίων Δούκα.


Όλες οι υποτροφίες έχουν ισχύ 1 (ένα) σχολικό έτος. Ωστόσο, οι μαθητές-αποδέκτες των υποτροφιών έχουν τη δυνατότητα να διατηρήσουν την υποτροφία τους και κατά το επόμενο σχολικό έτος με τα ίδια ποσοστά, αρκεί να πληρούν τις προϋποθέσεις διατήρησης υποτροφίας που θέτει η Γενική Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, επίτευξη υψηλών στόχων που τίθενται σε συνεργασία με τον καθηγητή Μέντορα, ήθος – διαγωγή – συμπεριφορά, συμμετοχή σε μαθητικούς διαγωνισμούς, εξαιρετική απόδοση στην ομάδα ή στον τομέα που παρουσιάζει υψηλές δεξιότητες.


Ημερομηνία Εξετάσεων:
Κυριακή 15 Μαρτίου 2015
Ώρα Προσέλευσης: 10.30 π.μ. - Ώρα Έναρξης: 11.00 π.μ.

Υποβολή Αιτήσεων:
Γραφείο Υποτροφιών: 210 6186000 (εσ. 0423)
https://www.doukas.gr/emeis_ipotrofies

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων:
Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.