WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Εκστρατεία ECOMOBILITY Οικολογική Μετακίνηση 2014-15 - Οι Δράσεις του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα

Doukas finalΟι μαθητές του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα αναλαμβάνουν δράση και πραγματοποιούν δύο πρωτότυπες δραστηριότητες αφιερωμένες στην ασφαλή και οικολογική μετακίνηση των πεζών στο δήμο Αμαρουσίου.


Οι δράσεις αυτές επιχειρούνται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ECOMOBILITY για την παρούσα χρονιά και θα κορυφωθούν τη Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015, στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου ΔΑΪΣ των Εκπαιδευτηρίων Δούκα. Εκεί, θα γίνει η τελική παρουσίαση των προτάσεων Οικολογικής και Ανεμπόδιστης Μετακίνησης στις πόλεις από τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Δούκα.


Ο Νίκος Ζαχαρόπουλος, η Βάσια Τσιτσοπούλου, η Μαριάννα Φιλίππου, ο Πάνος Οικονόμου, η Φωτεινή Νικίδη, η Σύνθια Φιλίππου, η Γαβριέλα Κασάπη και ο Νικηφόρος Αυγουστίδης, το πρωί της Τετάρτης 28/1, θα αφήσουν για λίγες ώρες τα μαθητικά τους θρανία και θα βρεθούν στον πεζόδρομο της οδού Ερμού, στο κέντρο Αμαρουσίου, όπου με δημιουργικό τρόπο θα αναδείξουν το μεγάλο πρόβλημα της δυσκολίας μετακίνησης στην πόλη με εναλλακτικά μέσα.


Την επόμενη μέρα, Πέμπτη 29/1, οι ίδιοι μαθητές θα πραγματοποιήσουν δεύτερη δράση σε ακάλυπτο υπαίθριο χώρο απέναντι από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα. Οργανώνοντας μια μεγάλη ανθρώπινη αλυσίδα με τους συμμαθητές τους και με μαθητές του 4ου Γυμνασίου Αμαρουσίου, θα επισημάνουν την αναγκαιότητα ενοποίησης των ημιαστικών υπαίθριων χώρων της πόλης, σε ένα ενιαίο εναλλακτικό δίκτυο περιπάτων.


Για οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις αυτές μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Τμήματος Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ Εκπαιδευτηρίων Δούκα, τηλ: 210 61 86 000 (εσωτ. 0427), email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.