WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Έναρξη νέων Τμημάτων 09/03/15

PaPei XrimatTrapΟι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά μέχρι τις 05/03/15.


Το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς:

  • Λειτουργεί με επιτυχία για 7η συνεχή χρονιά, έχει εκπαιδεύσει περίπου 5.000 άτομα και ανταποκρίνεται με επιτυχία στις προσδοκίες των εκπαιδευομένων του όπως καταδεικνύουν οι υψηλοί δείκτες ικανοποίησης των αξιολογήσεων
  • Έχει επιλεγεί από 150 και άνω επιχειρήσεις για την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού τους
  • Διεξάγεται υπό την επιστημονική εποπτεία ενός εκ των αναμφισβήτητα κορυφαίων Ακαδημαϊκών Τμημάτων της χώρας
  • Συνεργάζεται με έμπειρους διδάσκοντες - μέλη ΔΕΠ και καταξιωμένους επαγγελματίες - παρέχει ποιοτικό ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό και άμεση και αποτελεσματική υποστήριξη σε όλα τα στάδια της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Στις συνεργασίες συγκαταλέγονται η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας για την διεξαγωγή των μαθημάτων της 7ης Θεματικής Ενότητας και η TUV ACADEMY για τη διεξαγωγή της 4ης Θεματικής Ενότητας.
  • Το Πρόγραμμα Σπουδών αποτελείται από εξειδικευμένα μαθήματα που συνδέουν θεωρία και πράξη και συνεχώς εμπλουτίζεται προσαρμοζόμενο στις ανάγκες των συμμετεχόντων. Το υλικό των μαθημάτων επικαιροποιείται και προστίθενται νέα καλύπτοντας την ανάγκη για διαρκή αναβάθμιση των γνώσεων και δεξιοτήτων των ατόμων, ώστε να ανταπεξέρχονται στο σημερινό, σύγχρονο και ιδιαίτερα απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον
  • Έχει μειώσει τα δίδακτρα προς όλους τους συμμετέχοντες, έχει θεσπίσει καταβολή μειωμένων διδάκτρων σε ανέργους, πολύτεκνους (τρίτεκνους), ΑμεΑ, αποφοίτους ή φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, συμμετέχοντες που έχουν παρακολουθήσει κάποιο μάθημα προηγούμενου κύκλου ή θα παρακολουθήσουν ταυτόχρονα τουλάχιστον δύο μαθήματα
  • Έχει πιστοποιηθεί από την TUV Austria Hellas σύμφωνα με το Πρότυπο EN ISO 9001:2008 για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζει (Νο.:01012153)

Τρόπος παρακολούθησης των σεμιναρίων:

1) Ασύγχρονη Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση με χρήση πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης

2) Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Κατάρτισης με χρήση τεχνολογίας σύγχρονης εκπαίδευσης


Η πρώτη κατεύθυνση προσφέρει ένα ευέλικτο πρόγραμμα εξ αποστάσεως ασύγχρονης εκπαίδευσης που καταργεί χωροχρονικά όρια και παρέχει ίσες ευκαιρίες εκπαίδευσης σε όλους ανεξαρτήτως περιοχής κατοικίας και καθημερινών υποχρεώσεων, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να το παρακολουθούν από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή έχουν ελεύθερο χρόνο. Ο ενδεικτικός χρόνος ενασχόλησης του συμμετέχοντα με το εκπαιδευτικό υλικό είναι περίπου 4 ώρες/εβδομάδα. Από τη στιγμή που ένας υποψήφιος γίνεται δεκτός στο Πρόγραμμα, δημιουργεί λογαριασμό χρήστη στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης, στον οποίο δίνεται πρόσβαση στο μάθημα ή μαθήματα επιλογής του. Στα πλαίσια του κάθε μαθήματος-υποενότητας γίνεται ανάρτηση σε εβδομαδιαία βάση στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό υλικό του υπεύθυνου διδάσκοντα. Το Πρόγραμμα E-learning παρέχει συνεχής εκπαιδευτική υποστήριξη, κοινοποιώντας στους συμμετέχοντες από την έναρξη του Προγράμματος τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις και τα τηλέφωνα επικοινωνίας των υπεύθυνων διδασκόντων, ώστε να επικοινωνούν μαζί τους για την επίλυση των αποριών τους. Η παρακολούθηση γίνεται αποκλειστικά από το Διαδίκτυο μέσω απλού εκπαιδευτικού λογισμικού (πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης) και παρέχεται ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό και συνεχής εκπαιδευτική υποστήριξη.


Η δεύτερη κατεύθυνση του Προγράμματος προσφέρει σύγχρονα Σεμινάρια Κατάρτισης σε θέματα που έχουν άμεση σχέση με την αγορά εργασίας και την επιχειρηματικότητα, αξιοποιώντας έμπειρους εισηγητές και προσφέροντας εκπαιδευτικό υλικό υψηλής ποιότητας στους συμμετέχοντες. Τα μαθήματα της δεύτερης κατεύθυνσης επιδοτούνται για εργαζομένους μέσω ΛΑΕΚ 0,45% (πρόγραμμα επιδότησης επιχειρήσεων για την εκπαίδευση του προσωπικού τους).Τα σεμινάρια διεξάγονται στις άρτια εξοπλισμένες αίθουσες του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα για κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις on line με χρήση τεχνολογίας σύγχρονης εκπαίδευσης που υποστηρίζει την αλληλεπίδραση εκπαιδευτή και εκπαιδευόμενων με όλους τους τρόπους μίας κλασικής αίθουσας. (Στην Περίοδο Μαρτίου 2015 θα πραγματοποιηθεί με διαλέξεις το μάθημα (5.1) Γενική Λογιστική και Οικονομικές Καταστάσεις – 6 μήνες)


Προϋπόθεση για τη χορήγηση του Πιστοποιητικού Παρακολούθησης από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς είναι η επιτυχία στην τελική εξέταση η οποία διεξάγεται επίσης εξ αποστάσεως με ανάρτηση θεμάτων τελικής εξέτασης ή κουίζ ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής με προθεσμία υποβολής των απαντήσεων εντός 5 ημερών.

 

Στον πίνακα που ακολουθεί παραθέτουμε όλα τα μαθήματα ανά θεματική ενότητα, καθώς και τη διάρκειά τους. Κάθε μία Ενότητα αποτελείται από ένα συγκεκριμένο αριθμό υπο-ενοτήτων. Ο εκπαιδευόμενος μπορεί να παρακολουθήσει μία ή και περισσότερες Θεματικές Υποενότητες (σεμινάρια) από οποιαδήποτε Θεματική Ενότητα. Επιλέγοντας τον τίτλο μιας Θεματικής Ενότητας και στη συνέχεια το μάθημα που σας ενδιαφέρει θα δείτε την αναλυτική περιγραφή του, ενώ για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τον τρόπο παρακολούθησης και τα δίδακτρα (χορηγούνται εκπτώσεις σε ανέργους) επιλέξτε τα αντίστοιχα links.


1η Θεματική Ενότητα – Χρηματοοικονομικό Σύστημα και Επενδυτικές Αποφάσεις

2η Θεματική Ενότητα – Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας – Logistics Management

3η Θεματική Ενότητα – Ανάπτυξη και Χρηματοδότηση ΜΜΕ

4η Θεματική Ενότητα – Συστήματα Διαχείρισης (σε συνεργασία με την TUV ACADEMY)

5η Θεματική Ενότητα – Χρηματοοικονομική Λογιστική και Ελεγκτική

6η Θεματική Ενότητα – Διοίκηση και Χρηματοδότηση Μεγάλων Έργων (Project Management)

7η Θεματική Ενότητα – Χρηματοοικονομική και Οικονομικά των Υπηρεσιών Υγείας (Συνεργασία με την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας)

8η Θεματική Ενότητα – Περιβαλλοντική Χρηματοοικονομική και Επενδύσεις στον Τομέα της Πράσινης Ενέργειας και Εξοικονόμησης της Ενέργειας

 

9η Θεματική Ενότητα – Μαθήματα Ξένης Γλώσσας

9η Θεματική Ενότητα – Μαθήματα Πληροφορικής

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.