WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Σημαντική διάκριση για το ΜΒΑ FULL TIME

MBA AUEB Full

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια σας ενημερώνουμε ότι το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – ΜΒΑ (Πλήρους Φοίτησης), πέτυχε για την ακαδημαϊκή περίοδο 2014-2015 τη μεγαλύτερη διάκριση της ιστορίας του, καθώς κατάφερε να εισέλθει στο TOP 20 των καλύτερων MBA στην κατηγορία MBA FULL TIME της διακεκριμένης λίστας EDUNIVERSAL (4000 BEST MASTERS & MBA's IN 30 FIELDS OF STUDIES WORLDWIDE) καθώς πέτυχε να καταταγεί 20ο ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (με συμμετοχές από Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία, Ελβετία, Ιταλία, Αυστρία, Ολλανδία, Πορτογαλία κ.α.) στην κατηγορία του, πάνω από αντίστοιχα προγράμματα διάσημων πανεπιστημίων του εξωτερικού.


Σύμφωνα με τον Eduniversal Best Masters το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί απόδειξη της ποιότητας υψηλού επιπέδου σπουδών τις οποίες προσφέρει το ΜΒΑ FULL TIME. Η κατάταξη των προγραμμάτων διεθνώς βασίζεται σε 3 πρωταρχικά κριτήρια.

1. Η αναγνωρισιμότητα του προγράμματος: Ο βαθμός αναγνωρισιμότητας του προγράμματος από τις εταιρείες οι οποίες προσλαμβάνουν απόφοιτους

2. Απορρόφηση από την αγορά εργασίας μετά την αποφοίτηση: Ο βαθμός απορρόφησης των πτυχιούχων του Προγράμματος από την αγορά εργασίας

3. Ικανοποίηση των φοιτητών: Ο βαθμός βελτίωσης του προγράμματος λαμβάνοντας υπόψη τις αξιολογήσεις και τις προτάσεις των φοιτητών.


Συγκεκριμένα:

20. MBA / MASTER IN BUSINESS ADMINISTRATION FULL TIME (AUEB - ΕΛΛΑΔΑ)
---
22. NEOMA BUSINESS SCHOOL (ΓΑΛΛΙΑ) 23. UNIVERSITY COLLEGE DUBLIN (ΙΡΛΑΝΔΙΑ) 25. EBS BUSINESS SCHOOL (ΓΕΡΜΑΝΙΑ) 26. UNIVERSIDAD CARLOS III de MADRID (ΙΣΠΑΝΙΑ) 28. TIAS SCHOOL FOR BUSINESS AND SOCIETY- TILBURG UNIVERSITY (ΟΛΛΑΝΔΙΑ).

 

Στη σχετική λίστα στην πρώτη θέση βρίσκεται το COPENHAGEN BUSINESS SCHOOL (Δανία), στη δεύτερη το INSEAD (Γαλλία), στην τρίτη το LONDON BUSINESS SCHOOL (Αγγλία), στην τέταρτη το IESE BUSINESS SCHOOL (Ισπανία), στην 11η το UNIVERSITY OF OXFORD SAID BUSINESS SCHOOL (Αγγλία).

Το MΒΑ, λοιπόν, στην πρώτη του συμμετοχή σε διεθνή αξιολόγηση κατάφερε όχι απλώς να πάρει μια τιμητική θέση αλλά να επιτύχει τη θέση #20 σε όλη την Ευρώπη, σε λίστα μαζί με πανεπιστήμια όπως το CBS, το LBS ή το UNIVERSITY OF CAMBRIDGE, προσπερνώντας μεταπτυχιακά από πολύ γνωστά και σημαντικά πανεπιστήμια της Ευρώπης.

 

Και εις ανώτερα, MBA!

Για την αναλυτική λίστα αξίζει να επισκεφθείτε το παρακάτω link:
https://www.best-masters.com/ranking-master-mba-full-time-in-western-europe.html

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.