WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

ΠΜΣ Χρηματοοικονομική Διοίκηση, Λογιστική και Πληροφοριακά Συστήματα

TmimaLogXrimatThessTο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης πρόσφατα αποφάσισε να υλοποιήσει ένα Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: "Χρηματοοικονομική Διοίκηση, Λογιστική και Πληροφοριακά Συστήματα".


Για να μπορέσουμε να σχεδιάσουμε καλύτερα το πρόγραμμα θα θέλαμε τη γνώμη σας, μέσω της συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου το οποίο θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/1FnHIkjYIscWe6i5uiLxbIRtygVM5PSVhG1gtQueI0xA/viewform?usp=send_form


και το οποίο έχει ως σκοπό τη διερεύνηση της επιθυμίας των αποφοίτων τμημάτων Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και Οικονομικών Σχολών των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών.


Παρακαλούμε απαντήσετε στις ερωτήσεις του ερωτηματολογίου με ειλικρίνεια διαθέτοντας λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας. Οι πληροφορίες που θα συγκεντρωθούν είναι εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τους σκοπούς της έρευνας χωρίς καμία άλλη σκοπιμότητα.


Σε περίπτωση που δεν σας ενδιαφέρει η εγγραφή και παρακολούθηση αυτού του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών μην απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο, αλλά προωθείστε το σε άλλον απόφοιτο τμήματος τον οποίο γνωρίζετε ή σε οποιονδήποτε άλλον τον οποίο μπορεί να τον ενδιαφέρει.


Σας ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή σας και θα χαρούμε να σας ξαναδούμε όταν θα υλοποιηθεί το Μεταπτυχιακό.


Εκ μέρους της επιτροπής σχεδιασμού του προγράμματος


Καθ. Βαγής Σαμαθρακής

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.