WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Χριστουγεννιάτικο Bazaar Αθλητικού Συλλόγου Εκπαιδευτηρίων Δούκα

Doukas final20 Δεκεμβρίου 2014 @ Εκπαιδευτήρια Δούκα


Οι ημέρες για το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Αθλητικού Συλλόγου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα πλησιάζουν!


Doukas bazaar2014Σας προσκαλούμε, λοιπόν, το Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014, από τις 10 το πρωί, στις εγκαταστάσεις του Σχολείου και του Πολιτιστικού & Αθλητικού Κέντρου Δαΐς για να ανταλλάξουμε ευχές και να μοιραστούμε λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων.


Πλήθος εκδηλώσεων και ποικίλες δραστηριότητες υπόσχονται να ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Θεατρικές και μουσικοχορευτικές παραστάσεις, συναυλίες, αθλητικοί αγώνες και πρωτότυπες δράσεις για όλη την οικογένεια αποτελούν τον καμβά μιας ξεχωριστής ατμόσφαιρας.


Doukas bazaar2014 programmaΈτσι, λοιπόν, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τον σεφ, Ανδρέα Λαγό να αποκαλύπτει γευστικά μυστικά του. Θα γυμναστούν χορεύοντας στα βήματα της εναλλακτικής χορογραφίας του Tumbao. Θα σιγοτραγουδήσουν γιορτινές μελωδίες μαζί με τη χορωδία και την ορχήστρα των Τμημάτων Μουσικής του Σχολείου και με τη συνοδεία του αγαπητού σε όλους μας τραγουδιστή, Γιώργου Τσαλίκη.


Παράλληλα, παραδοσιακά εδέσματα από τη γαλλική, γερμανική και ιταλική κουζίνα και μια πλούσια αγορά για τα δώρα των ημερών που έρχονται θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.


Αξίζει να σημειωθεί ότι με τα έσοδα του φετινού Bazaar θα προσφέρουμε βοήθεια στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Χαρά», ενώ θα ενισχύσουμε τους σκοπούς του ΑΣΕΔ και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις προσπάθειες του «Αρκτούρου».

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.