WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγροτικής Οικονομίας

Geoponiko2Η Εταιρεία Αγροτικής Οικονομίας (ΕΤ. ΑΓΡ. Ο.) αποτελεί σωματείο επιστημόνων Αγροτικής Οικονομίας και Αγρ. Κοινωνιολογίας, ιδρύθηκε το 1975 και έχει ως σκοπό να συμβάλει στην προαγωγή της επιστήμης στο γνωστικό πεδίο της αγροτικής οικονομίας, στην προώθηση της επιστημονικής μελέτης των αγροτοοικονομικών και αγροτοκοινωνιολογικών θεμάτων της χώρας καθώς και στη διάδοση των σχετικών επιστημονικών γνώσεων.


Geoponiko agrotikoΚατά το χρονικό διάστημα 21-22 Νοεμβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ιερά Οδός 75) το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο του επιστημονικού μας σωματείου, της Εταιρίας Αγροτικής Οικονομίας (ΕΤ. ΑΓΡ. Ο.) με θέμα «Ο ρόλος του αγροτικού τομέα στην παρούσα κρίση».


Η θεματολογία των εισηγήσεων καλύπτει ένα ευρύ πλαίσιο ζητημάτων αιχμής που αφορούν στην αγροτική οικονομία και κοινωνία σε σχέση με το νέο περιβάλλον της ανάπτυξης, την ανταγωνιστικότητα, την εμπορία, τις συλλογικές μορφές οργάνωσης, τον αγροτικό τουρισμό και τη γεωργική εκπαίδευση-εφαρμογές. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέχετε και στην ιστοσελίδα της ΕΤ.ΑΓΡ.Ο. στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.etagro.gr

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.