WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Εγγραφές στον Νέο Κύκλο Σπουδών του εξ αποστάσεως (e-learning) προγράμματος του τμήματος Οικονομικής επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς

PaPeiO νέος κύκλος σπουδών αρχίζει στις 17 Ιανουαρίου 2015. Εκατοντάδες δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, εκπαιδευτικοί και γονείς έχουν αξιοποιήσει μέχρι τώρα τα μαθήματα μας, για να αποκτήσουν πιστοποιημένη εκπαίδευση που τους διαφοροποιεί σημαντικά στις διαδικασίες αξιολόγησης στον εργασιακό τους χώρο.


Σύμφωνα με το Ν.3839/2010 και το προεδρικό διάταγμα 152/240-ΦΕΚ 5/11/2013-4107, μόνο τα πιστοποιητικά που εκδίδονται από δημόσιο φορέα, σαν το δικό μας Πανεπιστήμιο, είναι αναγνωρισμένα. Το πρόγραμμα μας είναι από τους καλύτερους συνδυασμούς ποιότητας, χρόνου και τιμής στα πιστοποιημένα προγράμματα e-learning.


Κάνετε εγγραφή τώρα και εξασφαλίστε τη θέση σας


Το Πρόγραμμα Σπουδών έχει 5 Θεματικές ενότητες, με δεκάδες μαθήματα που διαρκούν από 1-3 μήνες. (https://elearning.ec.unipi.gr/elearning/thematic-area/)


Η επιτυχής ολοκλήρωση των μαθημάτων οδηγεί στη χορήγηση Πιστοποιητικού Μαθήματος ή Πιστοποιητικού Θεματικής Ενότητας.


Για περισσότερες πληροφορίες, πλήρη λίστα μαθημάτων και για την υποβολή της αίτησής σας μπορείτε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα https://elearning.ec.unipi.gr/elearning


Επικοινωνήσετε με το Τμήμα Διαχείρισης Σπουδαστών στο τηλέφωνο 210.41.42.055 για τυχόν ερωτήσεις.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.