WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Σεμινάριο Σεξουαλικής Αγωγής στα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου με τη συμμετοχή του Υπουργού Παιδείας κ. Ανδρέα Λοβέρδου και του Δρ. Θάνου Ασκητή

Augouleas Linardatos newΜε ιδιαίτερη ικανοποίηση σας προσκαλούμε την ερχόμενη Τρίτη 4/11/2014 και ώρα 5μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας «Οδυσσέας Ελύτης», όπου θα πραγματοποιηθεί ένα εξαιρετικού ενδιαφέροντος σεμινάριο για γονείς με θέμα «Σεξουαλική αγωγή και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα» με τη συμμετοχή δύο σημαντικών προσωπικοτήτων, που τιμούν με την παρουσία τους το σχολείο μας.

 

LinardatosBANNER-SITEΤο σεμινάριο μας θα προλογίσει ο Υπουργός Παιδείας, Αναπληρωτής Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου κ. Ανδρέας Λοβέρδος και ομιλητής θα είναι ο Δρ. Θάνος Ασκητής, Νευρολόγος – Ψυχίατρος, Διδάκτωρ Ψυχιατρικής Παν/μίου Αθηνών, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχικής & Σεξουαλικής Υγείας, Πρώην Βουλευτής Αθηνών, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Αγωγής Ψυχικής & Σεξουαλικής Υγείας.

 

Το θέμα του σεμιναρίου είναι άκρως ενδιαφέρον και ιδιαίτερα ευαίσθητο. Όλοι μας θα βγούμε ιδιαίτερα κερδισμένοι από αυτό και ικανότεροι να αντιμετωπίσουμε τα σχετικά ερωτήματα αλλά και τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας.

 

«ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ»
4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 17.00
ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ»
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 112—14, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.