WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

1η Διεθνής Έκθεση Προσανατολισμού Σπουδών – Discover Education

Discover educationΣας προσκαλούμε στην 1η Διεθνή Έκθεση Προσανατολισμού Σπουδών – Discover Education που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη στο Γκάζι 8 & 9 Νοεμβρίου. Ο στόχος μας είναι να παράσχουμε στους μαθητές και φοιτητές αλλά και στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα που συμμετέχουν την ευκαιρία να «ανακαλύψουν» ο ένας τον άλλον και να επικοινωνήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Επιδιώκουμε να παρουσιάσουμε τις πιο έγκυρες και πιο πρόσφατες τάσεις στην εκπαίδευση και να δώσουμε στους μαθητές και φοιτητές αλλά και στις οικογένειές τους λεπτομερή και πλήρη ενημέρωση.


Συμμετέχουν εκπαιδευτικά ιδρύματα από την Δανία, την Ολλανδία, την Βουλγαρία, την Γερμανία και την Ελβετία που θα παρουσιάσουν τα εκπαιδευτικά τους προγράμματα καλύπτοντας ένα ευρύ πεδίο προπτυχιακών και μεταπτυχιακών δυνατοτήτων.


Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές, μαθητές, σπουδαστές, με τη δωρεάν εγγραφή τους, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν εξατομικευμένες συναντήσεις με τους εκπροσώπους των Ιδρυμάτων που τους ενδιαφέρουν.


Παράλληλα θα διεξαχθούν εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και διαδραστικά εργαστήρια («How to build a top CV»/ «How to write a Personal Statement that stands out») τα οποία συντονίζονται από ειδικούς στον τομέα της Εκπαίδευσης και της Ψυχολογίας. Επίσης θα προβληθούν διακεκριμένες ταινίες μικρού μήκους σκηνοθετημένες από μαθητές.


Μέσω αυτής της συνδυασμένης προσπάθειας, στοχεύουμε η εκδήλωση αυτή να λειτουργήσει ως προστιθέμενη αξία όπου οι μαθητές και οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν την πλέον έγκυρη ενημέρωση και να προετοιμαστούν κατάλληλα για το νέο τους ξεκίνημα κάνοντας την αρχή μιας σωστής επιλογής που θα τους εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη εκπαιδευτική και επαγγελματική πορεία.


https://discovereducation.eu/

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.