WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής – Παράταση Έναρξης

PaPei XrimatTrapΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ-ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ E-LEARNING ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014


Λόγω του πολύ μεγάλου όγκου των αιτήσεων και εγγραφών των τελευταίων ημερών, δίνεται παράταση μέχρι και την Τετάρτη 22/10 για την οριστικοποίηση συμμετοχής όλων των υποβληθέντων αιτήσεων. Η προθεσμία υποβολής νέων αιτήσεων εκπνέει την Τρίτη 21/10.


Το εκπαιδευτικό υλικό της πρώτης εβδομάδας θα αναρτηθεί σε όλα τα μαθήματα της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης του Προγράμματος τη Δευτέρα 27/10 αντί της ερχόμενης Δευτέρας 20/10 όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να εισέρχονται στην πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης οποιαδήποτε ημέρα και ώρα της εβδομάδας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2104142186 και 6949476064 ή στο email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Υποβολές αιτήσεων μέσω της ιστοσελίδας του Προγράμματος https://elearning.xrh.unipi.gr/. Δείτε την πρόσκληση υποβολής αιτήσεων του Προγράμματος στην οποία έχει δοθεί η παράταση για όλα τα μαθήματα e-learning.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.