WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Αποφοίτηση 2014 ALBA Graduate Business School

ALBAMε μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η 22η Αποφοίτηση του ALBA Gradute Business School, την Πέμπτη 9/10/2014 στο Pierce Theatre του American College of Greece. Αποφοίτησαν συνολικά 191 φοιτητές από εννέα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών. Την έναρξη της Τελετής έκανε ο Πρόεδρος του ALBA, κος Νικόλαος Εμπέογλου καλωσορίζοντας φοιτητές και προσκεκλημένους. Οι φοιτητές έλαβαν τα πτυχία τους από τον Ακαδημαϊκό Διευθυντή του εκάστοτε προγράμματος, ενώ ο Πρύτανης Νικόλαος Τραυλός βρισκόταν και αυτός στη σκηνή και απένειμε τους επαίνους. Ιδιαίτερη τιμή του ALBA ήταν να φιλοξενεί ως κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης τον Πρόεδρο του ΣΕΒ κο Θεόδωρο Φέσσα, ο οποίος απευθύνθηκε στους απόφοιτους με ειλικρίνεια αλλά και λόγια ενθαρρυντικά και τους προέτρεψε να τολμήσουν.


Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Τολμήστε λοιπόν απέναντι στο ρεύμα της μιζέριας, της καχυποψίας, του «δεν γίνεται». Τολμήστε να κάνετε αυτό που σας λέει το ένστικτο και η γνώση σας, τα σημαντικά εφόδια που έχετε στις αποσκευές σας, που εμείς, πριν 20, 30, 40 χρόνια δεν θα μπορούσαμε καν να φανταστούμε. Τολμήστε να κάνετε λάθος για να μάθετε, να πέσετε και να ξανασηκωθείτε.»


Στην Τελετή μίλησε επίσης και ο φοιτητής που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία του έτους κος. Σωτήριος Ντζάθας. Ο Κος Ντζάθας, απόφοιτος του Master of Science in Finance, μίλησε εκ μέρους όλων των αποφοίτων για τις αγωνίες και τα άγχη ενός σύγχρονου νέου, αλλά και την ζωή του στο ALBA, με ιδιαίτερα εύγλωττο τρόπο:


«Σε αυτόν τον μαραθώνιο γνώσης πήραμε όλοι μια γεύση του τι σημαίνει Business unusual. Μάθαμε πως η επιτυχία έρχεται μόνο μετά από θυσίες που κάνουμε. Μάθαμε ότι θέλει κόπο να γίνεις ηγέτης, και πιστεύω ακράδαντα πως όλα αυτά τα μάθαμε στο ALBA


Εμψυχωτική και συγκινητική ήταν και η ομιλία του κου Χρήστου Χρυσοστάλλη, εκπροσώπου του Συλλόγου Αποφοίτων του ALBA ο οποίος καλωσόρισε τους νέους αποφοίτους μιλώντας για τις δικές του εμπειρίες:


«Ήταν κατά τη διάρκεια της φοίτησης μου στο ALBA που συνειδητοποίησα τι πραγματικά θέλω να κάνω επαγγελματικά, εκεί βρήκα την αυτοπεποίθηση να χτίσω μια διεθνή καριέρα.» και συνέχισε «Να έχετε όραμα και να δουλέψετε ασταμάτητα, ενάντια σε όλες τις αντιξοότητες για να το επιτύχετε. Όταν αποτύχετε ξανασηκωθείτε και ξαναπροσπαθήστε. Έχετε θάρρος να κάνετε κάτι πρωτοπόρο. Να ζήσετε τη ζωή δημιουργικά.»


Την Τελετή Αποφοίτησης έκλεισε ο Πρύτανης Νικόλαος Τραυλός ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους και συγχαίροντας τους νέους αποφοίτους. Μετά το πέρας της Τελετής ακολούθησε δεξίωση στον περιβάλλων χώρο του Θεάτρου.


Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους τους απόφοιτους εξέλιξη στην επαγγελματική τους πορεία και επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.