WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Χορηγός στο 16ο InfoCom World 2014

AMC 2014Το Τμήμα Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου συμμετέχει ως Χορηγός στο 16ο συνέδριο InfoCom World 2014, το οποίο θα διεξαχθεί στις 21 Οκτωβρίου 2014, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, με τον τίτλο «Techonomy: Time for Synergies!».


Στο πλαίσιο του συνεδρίου και μεταξύ 10:30-12:30, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο θα διοργανώσει Workshop με θέμα "Ο ρόλος της Ασφάλειας Πληροφοριών στην ανάπτυξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και συνεργειών" και εισηγητή τον ειδικό Σύμβουλο Ασφάλειας Πληροφοριών και Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο των Μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Τομέα Νέων Τεχνολογιών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, Δρ. Εμμανουήλ Σερρέλη (CISM, BEng, MSc, MBA, PhD (InfoSec).


To workshop ξεκινά με τη διαπίστωση ότι οι σύγχρονες απαιτήσεις για την ανάπτυξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και συνεργειών που χαρακτηρίζονται από αξιοπιστία, εμπιστοσύνη και ευελιξία, περιλαμβάνουν την Ασφάλεια Πληροφοριών ως έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες ανάπτυξης και παροχής νέων υπηρεσιών και προϊόντων. Παράλληλα, αναγνωρίζει ότι η ανάγκη αντιμετώπισης των πολυποίκιλων απειλών και προκλήσεων που αντιμετωπίζει το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, καθιστούν την Ασφάλεια Πληροφοριών ως έναν από τους πιο σημαντικούς τομείς της «τεχνο-οικονομίας» στην οποία δίνει ιδιαίτερη έμφαση το φετινό InfoCom World. Στο Workshop θα παρουσιαστούν τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που διαμορφώνουν το ρόλο της Ασφάλειας Πληροφοριών ως εργαλείο ανάπτυξης κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας, τονίζοντας τις απαραίτητες λειτουργίες, ικανότητες και γνώσεις που θα πρέπει να διαθέτει κάθε εταιρία μέσω των στελεχών της. Η συμμετοχή στο workshop είναι ελεύθερη.


Το InfoCom World αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση σχετικά με ψηφιακές τεχνολογίες στη ΝΑ Ευρώπη, προσελκύοντας περισσότερους από 3.500 συνέδρους. Καταγράφει και αποτυπώνει με επιτυχία, επί πολλά χρόνια, την πορεία αλλά και τη σύγκλιση στις αγορές Τεχνολογίας, Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών & Media.


Περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές στο www.info-com.gr

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.