WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ!

ICONΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ & ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕ ΟΡΙΖΟΝΤΑ
ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Προσπερνώντας τα εμπόδια που προκύπτουν από τις τυπικές και τεχνικές πανεπιστημιακές διαδικασίες, αλλά με αξιοπιστία και απόλυτο σεβασμό στην εκπαίδευση, το iCon College επαναδιαπραγματεύεται τα σύνορα της παραδοσιακής διδασκαλίας. Σπουδάστε full ή part time, στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, μα ακόμη κι από το σπίτι σας μέσω distance learning, επενδύοντας σε υψηλού επιπέδου προγράμματα από κορυφαία αναγνωρισμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού, όπως το Edinburgh Business School (EBS) του Heriot-Watt University Εδιμβούργου, αλλά και το SBE (Σχολή Μηχανικών).


Εκμεταλλευόμενοι την τεχνολογική δυναμική, προσφέρουμε μία νέα διάσταση στη μάθηση, πιο ευέλικτη, πιο προσαρμοστική, που συνδέει τον σπουδαστή με την διεθνή αγορά εργασίας και του παρέχει δυνατότητες δικτύωσης, παράλληλα αλλά και μετά το πέρας των σπουδών του. Προσαρμόστε τις σπουδές σας στις ανάγκες, την προσωπικότητα και την εργασιακή σας εμπειρία, δίχως διαπραγμάτευση του επιπέδου των ακαδημαϊκών διαδικασιών, αξιοποιώντας τις υπηρεσίες του iCon College!


Γιατί να απευθυνθείτε σε μας:

  1. Σπουδάστε από οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας – ακόμη κι από το σπίτι σας, σε ένα από τα πλέον φημισμένα Πανεπιστήμια του κόσμου, με τη διαρκή υποστήριξη του πανεπιστημίου και του iCon College.
  2. Εξοικονομήστε τα χρήματα που θα επέφερε η μετακίνηση σας στην έδρα του ιδρύματος. Επιμορφωθείτε ηλεκτρονικά (online) ή από απόσταση (distance learning), αξιοποιώντας τις εξαιρετικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου (webinars, chat rooms, e-library, εβδομαδιαίο εξατομικευμένο πλάνο μελέτης κ.α.), ενώ παράλληλα διατηρείτε τη δυνατότητα συμμετοχής στις τάξεις του iCon College!
  3. Προσαρμόστε το εκπαιδευτικό σας πλάνο (χρόνος περάτωσης σπουδών, διάρκεια αποπληρωμής, ρυθμοί εκπαίδευσης και εξετάσεων κοκ.), αποφεύγοντας τα εμπόδια στην προσωπική και επαγγελματική σας δραστηριότητα. Μην εγκαταλείπετε την εργασία σας, μη χάνεται καμία ευκαιρία που τυχόν απαιτεί μετακίνηση σε άλλη πόλη ή χώρα, επειδή το πρόγραμμα σπουδών «δεν εξυπηρετεί».
  4. Αξιοποιήστε τη δυνατότητα να αυτοχρηματοδοτείτε τις σπουδές σας, διατηρώντας την εργασιακή σας απασχόληση και εκμεταλλευόμενοι τα προνομιακά δίδακτρα που η iCon έχει συμφωνήσει για εσάς με το Πανεπιστήμιο!


Με ιδιαίτερη χαρά, σας προσκαλούμε στις ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτικές ηλεκτρονικές παρουσιάσεις μας, εκ των οποίων η επόμενη θα διεξαχθεί την Πέμπτη 2/10 (ώρα 18.30). Θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση προγραμμάτων MBA και Μάστερ (Finance, Marketing, Human Resource Management, Strategic Planning) καθώς και προγραμμάτων για πιστοποίηση RICS από το School of the Built Environment.


Δηλώσεις συμμετοχής (λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων) στα τηλέφωνα: 210-9248065 & 210-9248534, FAX: 210-9248695 στο www.icon.gr και email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.