WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Ο Dr. Christopher Paul Cooper στο νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MSc in Tourism Management από το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece

ALBAΤον Οκτώβρη ξεκινάει το νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Tourism Management από το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece. Στο πρόγραμμα θα διδάξουν καθηγητές διεθνούς φήμης μέσα στους οποίους και ο Dr.Christopher Paul Cooper ο οποίος αποτελεί κορυφαίο ακαδημαικό στέλεχος στον τομέα του τουρισμού. Μέσα στην πολύχρονη εμπειρία του ο Dr. Cooper έχει διατελέσει και κατέχει ακόμη τη θέση του Πρύτανη του Business School στο Oxford Brookes University ενώ οι πολυπληθείς ακαδημαικές του δημοσιεύσεις και η μακροχρόνια έρευνα του πάνω στον συνεχώς εξελισσόμενο τομέα του τουρισμού θα κάνουν το μάθημα του μία πραγματικά μοναδική εμπειρία μέσα στο μεταπτυχιακό.


Το MSc in Tourism Management έχει σχεδιαστεί για να εφοδιάσει νεαρούς απόφοιτους αλλά και επαγγελματίες με γνώσεις, ικανότητες και αξίες που απαιτούνται για μια επιτυχημένη καριέρα στην εγχώρια, αλλά και στη διεθνή τουριστική βιομηχανία, καθώς και να βοηθήσει τις μικρές και μεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις στην απόκτηση της προηγμένης επαγγελματικής διευθυντικής γνώσης και διαχείρισης ταλέντου που απαιτείται, προκειμένου να μπορέσουν να επιβιώσουν και να ανταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά.


To ALBA Graduate Business School at The American College of Greece έχει στελεχώσει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Tourism Management με καθηγητές με ουσιαστικές γνώσεις που συνδυάζουν επαγγελματική εμπειρία και ακαδημαική έρευνα. Στόχος είναι να μεταλαμπαδεύσουν την σοφία της εμπειρίας τους και να οπλίσουν γερά με γνώση τους φοιτητές, προετοιμάζοντας τους για τον νευραλγικό κλάδο του τουρισμού.


Οι φοιτητές του Προγράμματος θα επωφεληθούν από τους στενούς δεσμούς του ALBA με την ελληνική τουριστική κοινότητα, καθώς και από την στρατηγική συνεργασία με την Costa Navarino, που περιλαμβάνει εξειδικευμένα workshops από επαγγελματίες της Costa Navarino, ευκαιρίες Πρακτικής Άσκησης στην καρδιά της τουριστικής περιόδου (Ιουν/Ιουλ), καθώς και τριήμερες εκπαιδευτικές επισκέψεις στο θέρετρο.


Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο του 2014, ενώ αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα υπάρχoυν και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.alba.edu.gr/academic/tourism


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Ευαγγελία Μπαραλού στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο 210 89 64 531 (3218).

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.