WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

The ALBA MBA Teambuilding Event

ALBAΤο ακαδημαϊκό έτος ξεκίνησε συναρπαστικά για το πρόγραμμα The ALBA MBA, του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece με το ετήσιο teambuilding event, το Σάββατο 30/08/2014. Οι νέοι φοιτητές του ΜΒΑ συναντήθηκαν στην λίμνη Ηραίου στο Λουτράκι όπου για μία ημέρα επιδόθηκαν σε εκπαιδευτικές δοκιμασίες και δραστηριότητες προκειμένου να γνωριστούν και να ενισχυθεί το απαραίτητο ομαδικό πνεύμα, που θα αποτελέσει θεμέλιο λίθο στην πορεία των φοιτητών μέσα στο πρόγραμμα.


ALBA Loutraki2014Οι δραστηριότητες των ομάδων ήταν σχεδιασμένες από εξειδικευμένους επαγγελματίες σύμφωνα με τις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά των φοιτητών, τις απαιτήσεις ενός MBA προγράμματος και φυσικά την κουλτούρα του ALBA. Οι κύριοι στόχοι του teambuilding event είναι η γνωριμία των φοιτητών, η οικοδόμηση εμπιστοσύνης, η συλλογή εμπειριών και η ανάπτυξη συνεργασίας και δεξιοτήτων επικοινωνίας σε δύσκολες καταστάσεις. Όλα αυτά μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες και ασκήσεις που συχνά βγάζουν τους συμμετέχοντες από το comfort zone τους.


Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή αρχή σταδιοδρομία στην τάξη του MBA που ξεκίνησε τα μαθήματα της την 01/09/2014.


Στην μακρόχρονη ιστορία του, που μετρά 22 χρόνια, το ALBA MBA υπήρξε και συνεχίζει να είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα με στόχο την αριστεία. Το πρόγραμμα δίνει έμφαση στην ανάπτυξη της ηγετικής ικανότητας, την επιχειρηματικότητα και εξελίσσεται συνεχώς εντάσσοντας νέες εκπαιδευτικές ενότητες ανάλογα με τις ανάγκες της εποχής (π.χ. Μmanagement Acts: A Theatrical Integration).

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.