WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Εκπαιδευτικό Summer School των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου στο Brunel University στην Αγγλία

Augouleas LinardatosTo διάστημα 7 με 14 Ιουλίου, μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου βρέθηκαν στο Brunel University, στο πλαίσιο του καθιερωμένου εκπαιδευτικού summer school στην Αγγλία, που διοργανώνεται κάθε χρόνο. Το Brunel, είναι ένα από τα πιο γνωστά πανεπιστήμια του Λονδίνου και βρίσκεται στο Uxbridge, ένα ήσυχο εξοχικό προάστιο του Λονδίνου.


Οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με την αγγλική γλώσσα μέσα από τα τετράωρα καθημερινά μαθήματα και παράλληλα να έρθουν σε επαφή με άλλα παιδιά από διαφορετικές χώρες και πολιτισμούς, να μάθουν γι’ αυτά, αλλά και να ασχοληθούν με δραστηριότητες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και ελκυστικές.


Πραγματοποίησαν πολύ όμορφες εκδρομές, στην παραλιακή πόλη του Brighton με τα αξιοθέατά της, την πόλη του Windsor, την οποία γνώρισαν και απόλαυσαν στην βόλτα τους με ποταμόπλοιο, και βέβαια είχαν την ευκαιρία να δουν τα σημαντικότερα μουσεία της βρετανικής πρωτεύουσας όπως το Βρετανικό Μουσείο, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το μουσείο Μαντάμ Τυσσώ, το Μουσείο Επιστημών, και τα διάσημα ιστορικά σημεία και αξιοθέατα, στην βόλτα τους με ποταμόπλοιο στον Τάμεση. Παρακολούθησαν, επίσης, το μιούζικαλ «ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας» και ένιωσαν τον παλμό της λονδρέζικης καθημερινότητας στους πιο κεντρικούς της δρόμους.

AugLinBrunel1  AugLinBrunel2

 

AugLinBrunel3  AugLinBrunel4

 

 

 

 

 

Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου: https://www.avgouleaschool.gr/htm/index.aspx?pageid=995&newsID=832

 

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.