WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ

Augouleas LinardatosH ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ JUNIOR ACHIEVEMENT ΕUROPE


Οι μαθητές της Α΄ Λυκείου των εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου Γρηγόρης Νικολόπουλος και Δημήτρης Ζαφειρίου, μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος "Εικονική Επιχείρηση" που εκπονεί ο Σ.Ε.Ν./Junior Achievement Greece (Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων) και τη φάση αξιολόγησης, πέρασαν επιτυχώς την εξέταση πιστοποίησης Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων και κατέκτησαν το πανευρωπαϊκό πιστοποιητικό ESP- Enterpreneurship Skill Pass- Enterpreneurship Skill Pass, το οποίο ανοίγει ορίζοντες στην επιχειρηματική και επαγγελματική τους σταδιοδρομία, καθώς έχουν τη δυνατότητα εγγραφής σε σύλλογο αποφοίτων ατόμων που έχουν συμμετάσχει σε προγράμματα επιχειρηματικότητας. Αξίζει να αναφερθεί ότι η εξέταση πιστοποίησης πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου στην Αγγλική γλώσσα και ήταν ιδιαίτερα υψηλού βαθμού δυσκολίας, για αυτό άλλωστε και τα ποσοστά επιτυχίας στο συγκεκριμένο τεστ σε όλη την Ευρώπη δεν ξεπερνούν το 20%.


AugLin JUEuropeΤα εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου εδώ και πολλά χρόνια υλοποιούν καινοτόμα προγράμματα επιχειρηματικότητας και έχουν κατακτήσει πολλά βραβεία και διακρίσεις στους πανελλήνιους διαγωνισμούς επιχειρηματικότητας. Πλέον τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου, είναι ένα από τα 10 σχολεία στην Ελλάδα που προσφέρουν τη δυνατότητα στους μαθητές τους να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους και τις δεξιότητές τους στο πεδίο της επιχειρηματικότητας.


Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΣΕΝ/JA Greece που υλοποιούνται στην Ελλάδα, βασίζονται κυρίως στη βιωματική μάθηση (learning by doing) και η αποτελεσματικότητα τους είναι δοκιμασμένη σε παγκόσμιο επίπεδο, δεδομένου ότι εφαρμόζονται σε πολλές χώρες του κόσμου από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Junior Achievement Worldwide. Όλα τα προγράμματα είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας και υλοποιούνται μέσα στο διευρυμένο σχολικό πρόγραμμα των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου.


Τα εκπαιδευτήρια Αυγουλέα - Λιναρδάτου, καθώς και ο οικονομολόγος - εκπαιδευτικός τους κ. Άρης Νότης συγχαίρουν τους μαθητές για την επιτυχία τους και τους εύχονται να συνεχίσουν και στο μέλλον να είναι εξίσου καινοτόμοι και δημιουργικοί.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.