WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΝΝΕΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ

Augouleas LinardatosΤα εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου γιορτάζοντας φέτος την 65η επέτειο από την ίδρυσή τους και στη μνήμη του συνιδρυτή του σχολείου Λευτέρη Λιναρδάτου, παρείχαν πλήρεις υποτροφίες σε τέσσερις εξωσχολικούς υποψηφίους, τελειόφοιτους της Γ’ Γυμνασίου, οι οποίοι κατά το διδακτικό έτος 2014-2015 θα φοιτήσουν στην Α’ Λυκείου στα εκπαιδευτήρια. Με την προϋπόθεση της διατήρησης από τους υποτρόφους αρίστων επιδόσεων, οι υποτροφίες αφορούν και τις τρεις τάξεις του Λυκείου.


AugouleasLin ypotrofies2014Οι υποψήφιοι μαθητές διαγωνίστηκαν την 1/7/2014 στα Μαθηματικά, Νέα και Αρχαία Ελληνικά και βάσει του γενικού μέσου όρου των μαθημάτων διακρίθηκαν οι τέσσερις υπότροφοι.


Η σειρά με την οποία κατατάχθηκαν οι υπότροφοι είναι η ακόλουθη:
1η ΝΤΙΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
2η ΜΠΑΦΑΛΟΥΚΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ
3η ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
4η ΠΟΤΣΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


Παράλληλα, το σχολείο προσέφερε και πέντε ενδοσχολικές πλήρεις υποτροφίες σε αποφοίτους του Γυμνασίου των εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου, που διακρίθηκαν στις γραπτές απολυτήριες εξετάσεις του Ιουνίου.


Η σειρά με την οποία κατατάχθηκαν οι υπότροφοι είναι η ακόλουθη:
1η ΣΚΡΕΜΠΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
2η ΒΙΓΛΑΤΖΗ ΣΟΦΙΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΒΡΕΤΤΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ (ισοβαθμία μαθητών)
3η ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ-ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ, ΡΑΒΑΝΗ ΑΣΗΜΙΝΑ (ισοβαθμία μαθητών)


Συγχαρητήρια αξίζουν και στους εννέα υποτρόφους, με την ελπίδα πως η επιβράβευση της αριστείας, που προωθείται μέσω των υποτροφιών αυτών, θα οδηγήσει ευρύτερα τους μαθητές σε συνθήκες μεγαλύτερης άμιλλας, μείζονος προσπάθειας και σε υψηλότερες επιδόσεις.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.